ΠΑΟΚ

"Γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του ο Ντομενέκ"

"Γνωρίζει τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του ο Ντομενέκ"
INTIME SPORTS

Ο ατζέντης του Ραϊμόν Ντομενέκ αναφέρθηκε στον Γάλλο τεχνικό τονίζοντας πως ταιριάζει στον ΠΑΟΚ. Διαβάστε τι ανέφερε ο Χρήστος Παπαδόπουλος

Για την προοπτική συνεργασίας του ΠΑΟΚ με Ραϊμόν Ντομενέκ μίλησε ο ατζέντης του, Χρήστος Παπαδόπουλος στο Αθλητικό Metropolis:

Συγκεκριμένα είπε:

" Ο κ. Ντομενέκ ως γνωστόν έχει εργαστεί στην εθνική Γαλλίας με τον καλύτερο τρόπο, είναι μεγάλος προπονητής και πιστεύω πως θα ταίριαζε σε έναν σύλλογο μεγάλο, όπως ο ΠΑΟΚ και μπορεί να τον βοηθήσει σημαντικά.

Ένας άνθρωπος με τη γνώση του κ. Ντομενέκ δεν είναι πρόβλημα ότι δεν εργάστηκε τα τελευταία χρόνια. Έχει αποδείξει ότι έχει τις περγαμηνές για να εργαστεί στον ΠΑΟΚ, γνωρίζει για τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο του. Ο ΠΑΟΚ έδειξε και από τα παιχνίδια με την Τότεναμ πέρυσι ότι μπορεί να σταθεί και στην Ευρώπη".

Αν γνωρίζει ο ίδιος ο Ντομενέκ ότι έχει προταθεί στον ΠΑΟΚ: " Φυσικά και το ξέρει, μιλάμε με τον άνθρωπο. Έχω στείλει e-mail στον ΠΑΟΚ και περιμένω να δω αν υπάρχει ενδιαφέρον από τον ΠΑΟΚ.

Με τον κ. Βρύζα γνωρίζομαι προσωπικά, έχουμε μιλήσει και έχω βρεθεί κιόλας, ήθελα να διαπιστώσω ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις και στη συνέχεια θα δούμε. Περιμένουμε τώρα να δούμε την αντίδραση του ΠΑΟΚ".

Για το κασέ του Ντομενέκ: " Το κασέ του είναι βαρύ, πάνε πακέτο με το όνομα, είναι όλα συζητήσιμα. Ας υπάρξει το ενδιαφέρον και βλέπουμε. Στην Ελλάδα έχουμε μόνο τον Ολίσε από τον ΠΑΟΚ".

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ