ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γνωστή ηθοποιός το νέο φλερτ του Κ.Ρονάλντο!

Γνωστή ηθοποιός το νέο φλερτ του Κ.Ρονάλντο!
Άννα Φάρις

Ο Κ.Ρονάλντο προσπάθησε να φλερτάρει σε πισίνα του LA, την γνωστή ηθοποιό Άνα Φάρις, χωρίς επιτυχία!

Όπως αποκάλυψε σήμερα η αγγλική εφημερίδα "Sun", ο 23χρονος σούπερ σταρ πέρασε αρκετές ώρες από το Σαββατοκύριακό του σε πισίνα του Λος Άντζελες, όπου προσπάθησε για πάρα πολλή ώρα να τραβήξει την προσοχή της 32χρονης ηθοποιού Άννα Φάρις, η οποία έχει γίνει γνωστή στο ευρύ κινηματογραφικό κοινό με την παρουσία της στο "Scary Movie".
Ο Ρονάλντο πέρασε περισσότερο από μία ώρα το μεσημέρι του Σαββάτου στην πισίνα του ξενοδοχείου κάνοντας ασκήσεις μέσα στο νερό, στο πλαίσιο της αποθεραπείας του, μέχρι τη στιγμή που εντόπισε την σέξι ξανθιά ηθοποιό.

"Ο Ρονάλντο έχει γίνει μέρος των επίπλων στην πισίνα του ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς. Είναι πάντα εκεί. Και το μόνο που κάνει είναι σκάουτινγκ για γυναίκες. Το Σάββατο έκανε μερικές ασκήσεις στην πισίνα για σχεδόν μία ώρα.

Πήγαινε από το ένα μέρος της πισίνας σε άλλο δείχνοντας πως είναι συγκεντρωμένος",

τόνισε στο εν λόγω μέσο πηγή που θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, για να συνεχίσει:

"Όμως τότε η Άννα Φάρις κατέβηκε τις σκάλες του ξενοδοχείου με δύο φίλες της. Ο Ρονάλντο σταμάτησε στη μία άκρη της πισίνας και παρακολούθησε την Άννα, καθώς εκείνη περίμενε να κάτσει σε τραπέζι για καφέ.

Ο Ρονάλντο έμενε στο νερό κοιτώντας την και άρχισε να ψιθυρίζει κάτι σε δύο φίλους του που ήταν μαζί του στην πισίνα. Ήταν απελπισμένος προκειμένου να τον προσέξει, όμως η Άννα δεν τον αναγνώρισε καν.

Τελικά, απογοητεύτηκε και έστρεψε την προσοχή του σε μία χυμώδη μελαχροινή που ήταν σε μία πλευρά της πισίνας. Έμοιαζε πολύ με την πρώην του (Νερέιδα Γκαγιάρδο)".







Όπως μάλιστα, αποκάλυψε ο συγκεκριμένος αυτόπτης μάρτυρας, ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε... απόφαση πως δεν είχε τύχη με την Άννα Φάρις, και έστρεψε αποκλειστικά την προσοχή του στην μελαχροινή παρουσία.

"Η εν λόγω κοπέλα φορούσε ένα χρυσό μπικίνι τουλάχιστον δύο νούμερα πιο μικρά από αυτήν, ενώ έριχνε συνέχεια ματιές στον Ρονάλντο. Τότε άρχισαν να κουβεντιάζουν και να φλερτάρουν. Ο Ρονάλντο έκανε αστεία μαζί της και έκανε σχόλια για το σώμα της. Έμοιαζε σαν παιδάκι που επισκέπτεται ζαχαροπλαστείο".









ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ