ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Γολγοθάς" 47 ημερών

"Γολγοθάς" 47 ημερών
Γολγοθάς Παναθηναϊκού

Ο Παναθηναϊκός σε διάστημα 47 ημερών θα δώσει 11 αγώνες που θα κρίνουν όλη τη χρονιά. Εν αρχή ην η... Τούμπα

Το επόμενο διάστημα λοιπόν το "τριφύλλι ανμένεται να ανέβει έναν (όχι μικρό) "Γολγοθά", στον οποίο θα πρέπει να αποδείξει αν η ομάδα, που με τόσο κόπο χτίζεται τον τελευταίο χρόνο, μπορεί να ανταποκριθεί στις προσδοκίες των οπαδών και της ιστορίας της.
Αρχής γεννομένης από το παιχνίδι της Τούμπας την προσεχή Τετάρτη με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ για τον θεσμό του κυπέλλου, ο Παναθηναϊκός πρέπει με σωστή διαχείριση και αυτοσυγκέντρωση να κοιτάει όλα τα παιχνίδια ένα προς ένα.

Στα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ για το κύπελλο, με την Λανς για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ, αλλά και στις επτά επόμενες αγωνιστικές της Super League, οι "πράσινοι" παίζουν όλη τη χρονιά, ενώ ταυτόχρονα θα αποτελέσουν και τον οδηγό για το "τι μέλλει γενέσθαι" στην ομάδα.

Αναλυτικά σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα "Γολγοθά" του Παναθηναϊκού ως την 4η Μαρτίου οπότε και οι "πράσινοι" πάνε στο Καραϊσκάκη για να αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στα πλαίσια της Super League. Εάν το "τριφύλλι" παραμένει ως τότε μέσα στους στόχους του, όλα θα συνηγορούν πως πρόκειται για μια αρκετά επιτυχημένη χρονιά, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, ένα νέο "κύμα" αλλαγών αναμένεται να πέσει στην Παιανία, εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου.

* Τετάρτη 17/1 Τούμπα με ΠΑΟΚ για το Κύπελλο Ελλάδος

* Σάββατο 20/1 Πηγάδια με Ξάνθη (18η αγωνιστική SL)

* Σάββατο 27/1 ΟΑΚΑ με Πανιώνιο (19η αγωνιστική SL)

* Τετάρτη 31/1 (;) ΟΑΚΑ με ΠΑΟΚ, επαναληπτικός του Κυπέλλου Ελλάδος








Στον επαναληπτικό με το "Δικέφαλο" του βορρά ,σε ημερομηνία που δεν έχει οριστεί ακόμα επισήμως από την ΕΠΟ, ο Παναθηναϊκός καλείται να περάσει στην ημιτελική φάση, γεγονός που από μόνο του θα αποτελέσει νέα ψυχολογική τόνωση για τους παίκτες του Βίκτορ Μουνιόθ.

* Σάββατο 3/2 Τούμπα με ΠΑΟΚ (20η αγωνιστική SL)

* Κυριακή 11/2 ΟΑΚΑ με ΟΦΗ (21η αγωνιστική SL)

* Τετάρτη 14/2 Φελίξ Μπολάρ με Λανς για το κύπελλο ΟΥΕΦΑ

* Κυρισκή 18/2 ΟΑΚΑ (εκτός) με ΑΕΚ (22η αγωνιστική SL)

* Πέμπτη 22/2 ΟΑΚΑ με Λανς, επαναληπτικός του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ









Στον επαναληπτικό του ΟΑΚΑ για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ με τη Λανς ο Πανθηναϊκός, παίζει το παιχνίδι της χρονιάς για το μέλλον του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

* Κυριακή 25/2 ΟΑΚΑ με Ηρακλή (23η αγωνιστική SL)

* Κυριακή 4/3 Καραϊσκάκη με Ολυμπιακό (24η αγωνιστική SL)





Ο Παναθηναϊκός λοιπόν, βάσει προγράμματος παίζει κυριολεκτικά όλη του τη χρονιά μέσα σε 47 μέρες, διάστημα μέσα στο οποίο θα παίξει έντεκα κρισιμότατους αγώνες με τους αντιπάλους που προαναφέραμε. Το "στοίχημα" που έχουν βάλει όλοι στην Παιανία, πρώτα και κύρια με τους εαυτούς τους, είναι να καταφέρουν να φτάσουν στην 4η Μαρτίου έχοντας την ομάδα μέσα σε όλους τους στόχους.

Βάσει αποτελεσμάτων οι "πράσινοι" έχουν ξεκινήσει με το "δεξί" τις υποχρεώσεις του για το 2007 και όλοι θέλουν να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό. Κοιτώντας ξεχωριστά κάθε παιχνίδι, ο Βίκτορ Μουνιόθ και οι ποδοσφαιριστές του θα προσπαθήσουν να δώσουν το κάτι παραπάνω για πετύχουν τους στόχους τους. Το έργο τους σίγουρα δεν είναι εύκολο, αλλά όλοι θα κριθούν εκ του αποτελέσματος.






















TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ