ΜΠΑΛΝΤΟΚ

Γουάιλντερ για Μπάλντοκ: "Τεράστια προσωπικότητα ο Τζορτζ, οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό τους"

Γουάιλντερ για Μπάλντοκ: "Τεράστια προσωπικότητα ο Τζορτζ, οι παίκτες έχασαν έναν αδερφό τους"
PRINT SCREEN

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει προκαλέσει τεράστιο σοκ σε όλο τον ποδοσφαιρικο πλανήτη, με τον προπονητή της Σέφιλντ, Κρις Γουάιλντερ, να αναφέρεται στο μεγαλείο του Έλληνα άσου όπως το έζησε μέσα από τη συνεργασία τους στις λεπίδες.

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 31 ετών αφήνοντας σε κατάσταση σοκ την οικογένειά του, τους συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό, την Εθνική Ελλάδας και όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, ενώ μία από τις ομάδες που βυθίστηκε σε απόλυτο πένθος μετά την τραγική είδηση του χαμού του ήταν η Σέφιλντ.

Πρόκειται για την ομάδα από την οποία μεταγράφηκε το περασμένο καλοκαίρι στο τριφύλλι και εκείνη στην οποία αγωνίστηκε το μεγαλύτερο διάστημα της καριέρας του, με τις λεπίδες να έχουν ζήσει για επτά ολόκληρα χρόνια τον παίκτη (2017-2024) και να αναφέρονται σε εκείνον μέσα από δηλώσεις τους.

Μεταξύ των ανθρώπων που θέλησαν να μοιραστούν την οδύνη τους για την απώλεια του Μπάλντοκ ήταν και ο προπονητής της Σέφιλντ, Κρις Γουάιλντερ, που συνεργάστηκε με τον Έλληνα άσο για κάποιοα χρόνια, με τον έμπειρο προπονητή να κάνει λόγο για το μεγαλείο ψυχής του μέσα από την ιστοσελίδα της ομάδας στο Twitter.

"Είμαι πραγματικά έκπληκτος. Πραγματικά, νομίζω ότι φτάνουμε σε εκείνη την ηλικία που πηγαίνουμε σε ολοένα και περισσότερες κηδείες.

Προφανώς στη ζωή σου χάνεις ανθρώπους που αγαπάς και σέβεσαι, αλλά αυτό είναι εντελώς διαφορετικό για τον καθένα Όλοι είναι απολύτως άναυδοι και είναι πραγματικά τραγικό.

Δεν ήταν από τους παίκτες που έμπαινε στα πρωτοσέλιδα αλλά ο Τζορτζ ήταν μία τεράστια προσωπικότητα, ένας τεράστιος ηγέτης, ένας τεράστιος φορέας πολιτισμού. Ήταν η επιτομή για τα πάντα, εντός και εκτός γηπέδου.

Ήταν ένας ταπεινός άνθρωπος, Είχαμε τους καυγάδες μας, τα ξεσπάσματά μας αλλά τα αφήναμε στην άκρη έχοντας ως στόχο και οι δύο το ίδιο αποτέλεσμα.

Τώρα που το σκέφτομαι, οικογένειες έχασαν έναν γιο και παίκτες έχασαν έναν αδερφό. Αυτά τα αγόρια πήγαιναν στον πόλεμο μαζί με τον Τζορτζ που ανταποκρινόταν σε κάθε πρόκληση.

Ήταν ένας παίκτης που απολάμβανες να προπονείς. Έδινε το μάξιμουμ σε κάθε ματς και αυτό ήθελε ο κάθε οπαδός της Σέφιλντ", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γουάιλντερ.

TAGS ΜΠΑΛΝΤΟΚ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ