ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γκουαρντιόλα: "Συζητήσιμο το πέναλτι"

Γκουαρντιόλα: "Συζητήσιμο το πέναλτι"

Το σχόλιο του Πεπ Γκουαρντιόλα για το νικητήριο πέναλτι της Μπάρτσα με την Λεβαντε. Τι είπε για τον αγώνα αλλά και για το επερχόμενο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα ρωτήθηκε για το πέναλτι με το οποίο η Μπαρτσελόνα έβαλε το νικητήριο γκολ στην Λεβάντε (1-2) και απάντησε πως "το πέναλτι είναι συζητήσιμο. Ανεξάρτητα από αυτό, πετύχαμε ένα θαυμάσιο πρώτο γκολ και πήραμε ένα πολύ καλό αποτέλεσμα πριν το ταξίδι μας στο Λονδίνο και την αναμέτρηση με την Ρεάλ.

Σχετικά με τον αγώνα σημείωσε ότι "δεν παίξαμε την μπάλα που συνήθως παίζουμε. Δεν είχαμε πολλές καθαρές ευκαιρίες. Δεν ήταν εύκολο να τους νικήσουμε. Είναι πολύ καλοί όταν τους δίνεις χώρο, μία από τις καλύτερες ομάδες στη λίγκα."

Όσον αφορά το επερχόμενο Clasico στις 22/4, υπογράμμισε ότι "οι παίκτες μου γνωρίζουν ότι η Ρεάλ είναι ένας πολύ δυνατός αντίπαλος που έχει χάσει μόνο δύο ματς στο πρωτάθλημα.

Πριν λίγο καιρό ήμασταν 10 πόντους πίσω και δεν περιμέναμε ότι το μεταξύ μας παιχνίδι θα ήταν καθοριστικό για τον τίτλο".

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ