ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γουαρδιόλα: "Το πέναλτι δεν θα επηρεάσει τον Μέσι"

Γουαρδιόλα: "Το πέναλτι δεν θα επηρεάσει τον Μέσι"

Πεπεισμένος ότι ο Λιονέλ Μέσι δεν θα επηρεαστεί από το χαμένο πέναλτι με τη Σεβίλλη, είναι ο Πεπ Γουαρδιόλα. Δηλώσεις στήριξης και για τον Βίγια.

Πολλοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται σε τι ψυχολογική κατάσταση θα βρεθεί Μπαρτσελόνα και κυρίως ο Λιονέλ Μέσι το βράδυ της Τρίτης στο "Los Cármenes" (εκτός έδρας με τη νεοφώτιστη Γρανάδα για το πρωτάθλημα), όμως ο Πεπ Γουαρδιόλα δεν έχει αμφιβολία.

"Το χαμένο πέναλτι με τη Σεβίλλη στο 95' δεν θα τον επηρεάσει. Ο Μέσι ξέρει καλύτερα από τον καθένα ότι όλα αυτά είναι μέρος του παιχνιδιού", τόνισε ο τεχνικός των πρωταθλητών Ευρώπης, για να προσθέσει πως "δεν υπάρχει χρόνος" ώστε να κάτσει να σκεφτεί ο Αργεντινός άσος τη φάση που κόστισε δύο βαθμούς με τη Σεβίλλη.

"Ο Μέσι θα παίξει από την αρχή με τη Γρανάδα και θα προσπαθήσει να επανακάμψει. Άλλωστε ο κόσμος τον χειροκρότησε μετά τον αγώνα του Σαββάτου", συμπλήρωσε ο Γουαρδιόλα.

Επιπλέον, ο Ισπανός τεχνικός προσέφερε ασπίδα προστασίας στον Βίγια ο οποίος διανύει περίοδο ντεφορμαρίσματος όσον αφορά στο σκοράρισμα ( "θα ήθελα να είχα και άλλους παίκτες σαν τον Βίγια") ενώ δεν δίστασε να δώσει συγχαρητήρια στην πρωτοπόρο της Λα Λίγκα, Λεβάντε.

"Θα πρέπει να προσεχτεί πολύ επειδή έχει μία πολύ έμπειρη αμυντική γραμμή", είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ