ΑΓΓΛΙΑ

Γουέιν Ρούνεϊ: Κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους της Championship ο θρύλος της Γιουνάιτεντ

Γουέιν Ρούνεϊ: Κοντά στην επιστροφή του στους πάγκους της Championship ο θρύλος της Γιουνάιτεντ
(AP Photo/Julio Cortez) (AP PHOTO/JULIO CORTEZ)

Ο Γουέιν Ρούνεϊ εξετάζεται για τον πάγκο ομάδας από την Championship και έχουν ήδη γίνει η διερευνητικές επαφές μεταξύ των δύο πλευρών.

Μία ακόμα ευκαιρία στην Αγγλία φαίνεται να έχει παρουσιαστεί στον Γουέιν Ρούνεϊ, ο οποίος επιθυμεί να επιστρέψει στην προπονητική μετά την πρόσφατη θητεία του στην Μπέρμινχαμ.

Σύμφωνα λοιπόν με δημοσιεύματα, η Πλίμουθ Αργκάιλ έχει στην λίστα της τον θρύλο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για να αναλάβει το τιμόνι της ομάδας μετά την απόλυση του πρώην προπονητή της, Ίαν Φόστερ.

Μάλιστα, φαίνεται πως αυτό το ενδιαφέρον από τον σύλλογο δεν προέκυψε τυχαία για τον Άγγλο τεχνικό. Ο Ρούνεϊ συνυπήρχε στην Έβερτον με τον νυν αθλητικό διευθυντή της Πλίμουθ στο παρελθόν και έκτοτε διατήρησαν άριστες σχέσεις. Υποστηρίζεται πως πιθανότατα αυτή η λεπτομέρεια αποτέλεσε τον κινητήριο μοχλό για να πέσει το εν λόγω όνομα στο τραπέζι.

Δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι διαπραγματεύσεις, ωστόσο το όνομα του πρώην προπονητή της Μπέρμινχαμ θέτει σοβαρή υποψηφιότητα και μένει να φανεί αν αυτό το φλερτ θα εξελιχθεί εν τέλει σε "γάμο".

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ