ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Γουέστ Χαμ: Ανακοίνωσε την απόκτηση του Φίλκρουγκ

Germany's Niclas Fullkrug, right, celebrates his goal with his teammate Serge Gnabry against Belgium during the international friendly soccer match between Germany and Belgium in Cologne, Germany, Tuesday March 28, 2023. (AP Photo/Martin Meissner)
Germany's Niclas Fullkrug, right, celebrates his goal with his teammate Serge Gnabry against Belgium during the international friendly soccer match between Germany and Belgium in Cologne, Germany, Tuesday March 28, 2023. (AP Photo/Martin Meissner) @2023 MARTIN MEISSNER | AP IMAGES

Η Γουέστ Χαμ ολοκλήρωσε της σπουδαία μεταγραφή του Νίκλας Φίλκρουγκ από την Ντόρτμουντ, υπογράφοντας τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Γερμανο διεθνή στράικερ.

Ο Νίκλας Φίλκρουγκ αφήνει την Γερμανία στα 31 του χρόνια, μετά από μία ντουζίνα χρόνια επαγγελματικής διαδρομής εντός των συνόρων, και είναι έτοιμος για ένα νέο συναρπαστικό κεφάλαιο στην καριέρα του.

Αυτό ακούει στο όνομα Γουέστ Χαμ, με τους Λονδρέζους να έρχονται σε οριστική συμφωνία με την Ντόρτμουντ, ομάδα με την οποία είχε πέρυσι 15 γκολ σε 46 ματς και έφτασε ως τον τελικό του Champions League, και να υπογράφει μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το καλοκαίρι του 2028.

"Είμαι ενθουσιασμένος που είμαι εδώ και ανυπομονώ να βρεθώ στο χορτάρι μαζί με τους νέους συμπαίκτες μου. Πιστεύω ότι η Premier League είναι το κορυφαίο πρωτάθλημα στον κόσμο και για μένα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετακινηθώ στην Αγγλία και να παίξω για έναν μεγάλο συλλογο όπως η Γουέστ Χαμ", τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του ως "σφυρί" ο Φίλκρουγκ.

Σημειώνεται πως ο έμπειρος φορ μετράει 13 γκολ σε 21 συμμετοχές του με την εθνική Γερμανίας, εκ των οποίων δύο στο πρόσφατο Euro 2024 (παρότι δεν ήταν βασικός σε κάποιο ματς), με τα ρεπορτάζ από το Νησί να αναφέρουν πως η Γουέστ Χαμ δαπάνησε το ποσό των 31.700.000 ευρώ για να τον αποκτήσει από τους Βεστφαλούς.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ