ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Γουέστ Χαμ: Συνεχίζει στην Premier League ο Μάτιπ, συμφωνία με τα "σφυριά"

Liverpool's Joel Matip controls the ball during the English Premier League soccer match between Liverpool and Watford at Anfield stadium in Liverpool, England, Saturday, April 2, 2022. (AP Photo/Jon Super)
Ο Ζόελ Μάτιπ @ 2022 JON SUPER / AP IMAGES

Ο Ζόελ Μάτιπ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του στην Premier League, με τον 32χρονο στόπερ να έρχεται σε συμφωνία με τη Γουέστ Χαμ.

Ο Ζόελ Μάτιπ και η Γούεστ Χαμ έδωσαν τα χέρια και ο 32χρονος πρώην στόπερ της Λίβερπουλ θα εξακολουθήσει με αυτόν τον τρόπο να αγωνίζεται στην Premier League.

Ο ίδιος είχε μένει ελεύθερος από την ομάδα του Μέρσεϊσαϊντ τον περασμένο Ιούνιο και αναζητούσε μία ομάδα, η οποία θα του υποσχόταν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα τον διατηρούσε στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Καμερουνέζος αμυντικός είχε αντιμετωπίσει ένα πολύ σημαντικό τραυματισμό με τη φανέλα των "κόκκινων", με τον παίκτη να αγωνίζεται σε μόνο 14 παιχνίδια.

Παρόλα αυτά, ο Μάτιπ φαίνεται να έχει ξεπεράσει αυτό το εμπόδιο και με την ποιότητα και εμπειρία που τον διακατέχει αναμφίβολα θα ενισχύσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας του Τζούλεν Λοπετέγκι.

TAGS ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ