ΓΟΥΛΒΣ

Γουλβς: Επιμένουν στο εξωτερικό για Ποντένσε και Αλ Σαμπάμπ

Ο Ντανιέλ Ποντένσε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League 2024-2025 στην OPAP Arena | Τετάρτη 29 Μαΐου 2024
Ο Ντανιέλ Ποντένσε του Ολυμπιακού σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με τη Φιορεντίνα για τον τελικό του Europa Conference League 2024-2025 στην OPAP Arena | Τετάρτη 29 Μαΐου 2024 ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΜΠΑΚΟΛΑΣ/EUROKINISSI SPORTS

Η Αλ Σαμπάμπ ενδιαφέρεται για τον Ντανιέλ Ποντένσε με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό να συνεχίζονται για το ενδιαφέρον της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας.

Η Αλ Σαμπάμπ έχει μπει στο κόλπο για την απόκτηση του Ντανιέλ Ποντένσε, τον οποίο θέλει να επαναφέρει στο ρόστερ του και ο Ολυμπιακός.

Ο δημοσιογράφος Μπεν Γιάκομπς αναφέρει ότι η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας έχει κάνει κρούση για την απόκτησή του και μάλιστα ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός είναι θετικός στο ενδεχόμενο να συνεχίσει.

Η Γουλβς θα τον παραχωρούσε αντί δέκα εκατομμυρίων ευρώ, ωστόσο ο προπονητής των λύκων, Γκάρι Ο' Νίλ τόνισε ότι θα ήθελε να δουλέψει μαζί του.

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ