ΓΟΥΛΒΣ

Σε προχωρημένες συζητήσεις η Γουλβς με την Αλ Σαμπάμπ για τον Ποντένσε, σύμφωνα με Ιταλό δημοσιογράφο

Ο Ντανιέλ Ποντένσε
Ο Ντανιέλ Ποντένσε MI NEWS/NURPHOTO/NURPHOTO VIA AFP

Ο Ολυμπιακός παίζει τα ρέστα του για τον Ντανιέλ Ποντένσε στο φινάλε της μεταγραφικής περιόδου όμως έχει αντίπαλο και την Αλ Σαμπάμπ, με Ιταλό ρεπόρτερ να αναφέρει πως οι Σαουδάραβες είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με την Γουλβς για τον παίκτη.

Ο Ολυμπιακός επιθυμεί να ξαναφέρει στην Ελλάδα τον Ντανιέλ Ποντένσε μετά από τη μαγική συνεργασία που είχαν οι δύο πλευρές στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν (ολοκληρώθηκε με την κατάκτηση του Conference League), στη δεύτερη θητεία του στο μεγάλο λιμάνι, όμως η περίπτωσή του μόνο απλή δεν είναι.

Αιτία η ανυποχώρητη στάση της Γουλβς που δεν φαίνεται διατεθειμένη να ρίξει τις οικονομικές αξιώσεις της κάτω από τα 10 εκατομμύρια ευρώ, με τους ερυθρόλευκους να έχουν μάλιστα να αντιμετωπίσουν και την Αλ Σαμπάμπ, που ενδιαφέρεται επίσης έντονα για τον παίκτη.

Σύμφωνα μάλιστα με όσα αποκάλυψε μέσω Twitter ο Ιταλός δημοσιογράφος, Ρούντι Γκαλέτι, η διοίκηση της Γουλβς είναι σε προχωρημένες συζητήσεις με τους ανθρώπους της Αλ Σαμπάμπ για τον Ποντένσε, με τους δύο συλλόγους να συζητούν τις τελευταίες λεπτομέρειες για να ολοκληρωθεί το deal.

"Ο Πορτογάλος δεξιός εξτρέμ έχει ήδη δώσει τη συγκατάθεσή του για τη μετακίνηση, υπάρχει η αισιοδοξία πως η μεταγραφή θα κλείσει σύντομα, με θετικό τρόπο για τις δύο ομάδες", υπογράμμισε ο Ιταλός ρεπόρτερ.

TAGS ΓΟΥΛΒΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE ΑΓΓΛΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ