ΑΡΣΕΝΑΛ

Γουντ: "Είμαστε παραδοσιακοί"

Γουντ: "Είμαστε παραδοσιακοί"
γουντ

Η Άρσεναλ θα συνεχίσει να είναι ανταγωνιστική παρά την είσοδο ξένων επενδυτών στην Πρέμιερ Λιγκ

Η Μάντσεστερ Σίτι εξαγοράστηκε πρόσφατα από Σαουδάραβες επενδυτές, ενώ σε Αμερικανούς επενδυτές ανήκουν οι Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Γιουναϊτνετ και στον πολύ Αμπράμοβιτς η Τσέλσι.
Ο πρόεδρος της Άρσεναλ πιστεύει ότι οι "κανονιέρηδες" μπορούν να αντισταθούν και να αντιμετωπίσουν την είσοδο ξένων επνεδυτών, χωρίς να αλλάξουν την πολιτική της ομάδας, προτιμώντας να παραμείνει η ομάδα σε Άγγλους ιδιοκτήτες.

" Δεν υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσουμε τον πλουτισμό της Μάντσεστερ Σίτι και δεν υπάρχει λόγος να γίνει αυτό. Μπορούμε να αντιμετωπίσουμε τους αντιπάλους μας με διαφορετικό τρόπο. Τα χρήματα δεν είναι το παν. Μπορείς να αγοράσεις τους 11 καλύτερους παίκτες στον κόσμο αλλά να μην φτιάξεις ομάδα.

Δεν περιμένουμε να έρθει κάποιος επενδυτής να αγοράσει την ομάδα. Σε κάνω χαλαρό για το πως οργανώνεις την ομάδα σου. Προτιμούμε την ομάδα να παραμείνει σε Αγγλικά χέρια για παραδοσιακούς λόγους. Ο κόσμος εκτιμάει περισσότερο την ομάδα όπως είναι παρά όταν έρθει ένας τυχαίος αγοραστής από το Τιμπουκτού και εξαγοράσει την ομάδα

", τόνισε σε δηλώσεις του ο πρόεδρος των "κανονιέρηδων".


TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ