ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Γραμμόζης: "Με ανοιχτές αγκάλες"

Γραμμόζης: "Με ανοιχτές αγκάλες"
Γραμμοζης

Ο Δημήτρης Γραμόζης αναφέρθηκε με κολακευτικά λόγια στον τρόπο που τον υποδέχτηκαν στη νέα του ομάδα

Στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος, ο Εργοτέλης αντιμετωπίζει τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη... " Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μία δύσκολη ομάδα. Με τα προβλήματα που έχει, θα παίξει με πάθος και δύναμη. Εμείς θα πρέπει να εκμεταλλεύτουμε τις αντιπιθέσεις που θα δημιουργήσουμε, αλλά παράλληλα να προσέχουμε και την άμυνα μας. Θέλουμε να ξεκινήσουμε καλά το πρωτάθλημα, κοιτάζουμε μόνο το παιχνίδι με τον Ηρακλή και όχι το επόμενο με τον Παναθηναϊκό", τόνισε χαρακτηριστικά ο Γραμμόζης, που αναφέρθηκε και στους στόχους της ομάδας του:

" Το μόνο που βλέπουμε είναι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι να μιλάμε για έξοδο στο κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Όλοι πιστεύουμε ότι έχουμε καλή ομάδα, αλλά δεν κοιτάζουμε μακριά".

Τέλος, μίλησε και για τον εαυτό του: " Στον Εργοτέλη με υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες και αυτό με βοήθησε να προσαρμοστώ πιο εύκολα. Θέλω λίγο χρόνο για να είμαι έτοιμος. Εγώ αισθάνομαι απολύτως καλά, αλλά από την στιγμή που ο προπονητής μου λέει ότι θα είμαι σε έναν μήνα έτοιμος, τότε δεν έχω κανένα λόγο να διαφωνήσω. Αυτός ξέρει καλύτερα από τον καθένα μας για το που βρίσκεται ο κάθε ποδοσφαιριστής της ομάδας μας. Ήθελα να έρθω στην Ελλάδα. Χάρηκα πολύ που ο Εργοτέλης έδειξε τόσο ζεστά το ενδιαφέρον του για μένα. Στην Ελλάδα και τον Εργοτέλη δεν ήρθα για να κλείσω την καριέρα μου αλλά για να βοηθήσω".



TAGS ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ