ΑΡΗΣ

Γρίφος η ενδεκάδα εν όψει Αστέρα

Γρίφος η ενδεκάδα εν όψει Αστέρα
ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ

Η προετοιμασία του Άρη για τον αγώνα με τον Αστέρα συνεχίζεται με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μπάγεβιτς να είναι γρίφος

Στον Άρη έχουν αφήσει πίσω τους την ήττα από τον ΠΑΟΚ ενώ λήξαν θεωρείται και το θέμα που ενόχλησε τον "Ντούσκο" και είχε να κάνει με την ενέργεια του Μάρτσιο Αμορόζο που πήγε κατευθείαν και χωρίς άδεια στα αποδυτήρια μετά την αλλαγή του στο παιχνίδι του γηπέδου της Τούμπας.
Στην προπόνηση της Τετάρτης παρουσία και του προέδρου της ΠΑΕ Άρης, Λάμπρου Σκόρδα, λύθηκε η παρεξήγηση με τον Βραζιλιάνο να τόνισε ότι όπου κι αν αγωνίστηκε στην Ευρώπη πήγαινε κατευθείαν στα αποδυτήρια. Παράλληλα ξεκαθάρισε ότι αν έσφαλε ζητά συγνώμη από τον προπονητή του σεβόμενος τις αποφάσεις του κι ότι θα προσπαθήσει ακόμα περισσότερο στη συνέχεια για το καλό της ομάδας.

Όσον αφορά την προετοιμασία για το Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στον Άρη γνωρίζουν πολύ καλά ότι στην προσπάθειά τους να επιστρέψουν στις νίκες θα πρέπει να το αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα, πειθαρχεία και συγκέντρωση. Κι αυτό γιατί απέναντι τους θα έχουν μία ομάδα που έχει αποδείξει από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος της Super League ότι πολύ δύσκολα χάνει όπου κι αν αγωνίζεται.

Από την πλευρά του ο Μπάγεβιτς φαίνεται να έχει καταστρώσει σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του αλλά παρόλα αυτά δεν θα πρέπει να αποκλειστεί να υπάρξουν και πάλι εκπλήξεις. Τη φορά αυτή μάλιστα κι εν όψει της Κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Αστέρα θέση βασικού διεκδικούν οι Χαβίτο, Βανγκέλι, Πρίττας, Σιστόν, Ίβιτς, Αμορόζο, Ζέντιλ αλλά και ο Κάλβο με τους Χαλκιά, Παπαδόπουλο, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρα, Γιάχιτς, Κόκε και Σανσόν να φαντάζουν τη στιγμή αυτή ως οι μόνοι σίγουροι να βρίσκονται στην ενδεκάδα.

Ίβιτς: "Να είμαστε πανέτοιμοι"



Για τον Κυριακάτικο αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μίλησε στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ Άρης, ο Βλάνταν Ιβιτς.

"Μας περιμένει ένας πολύ δύσκολος αγώνας κόντρα σε έναν πολύ δυνατό αντίπαλο", τόνισε αρχικά ο Ίβιτς και συνέχισε αναφερόμενος στον τρόπο παιχνιδιού του Αστέρα Τρίπολης λέγοντας: "Ξέρουμε ότι ο Αστέρας Τρίπολης παίζει κλειστά εκτός έδρας, συνήθως με λίμπερο και περισσότερους παίκτες στην άμυνα κι αυτό είναι ένα στοιχείο που σίγουρα θα μας δημιουργήσει προβλήματα στην προσπάθειά μας να φτάσουμε γρήγορα στο γκολ. Είναι δύσκολο να διασπάσεις μια πολυπρόσωπη άμυνα, αλλά εμείς έχουμε τον τρόπο και ξέρουμε τι θέλουμε μέσα στο γήπεδο", σχολίασε και πρόσθεσε:

"Οι τρεις βαθμοί απέναντι στον Αστέρα θα είναι ιδανικοί για να αφήσουμε πίσω μας την τελευταία ήττα, καθώς μας περιμένει και δύσκολο πρόγραμμα με αγώνες Τετάρτη - Κυριακή λόγω και του Κυπέλλου. Είναι σημαντική ευκαιρία να έχουμε πολλαπλά κέρδη. Αγωνιστικά και ψυχολογικά.

Πρέπει να είμαστε πανέτοιμοι την Κυριακή, να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι με τον Αστέρα μόνο στο παιχνίδι που έχουμε μπροστά μας και να πάρουμε τη νίκη που θα μας φέρει μόνους μας στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και μάλιστα με τέσσερις βαθμούς διαφορά, αφού σε περίπτωση νίκης θα έχουμε και την ισοβαθμία. Θέλουμε τους τρεις βαθμούς και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τους κατακτήσουμε».












TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ