ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Γρίφος η τετράδα στην άμυνα

Γρίφος η τετράδα στην άμυνα
Περόνε INTIME SPORTS

Οι πολλές απουσίες στην άμυνα έχουν προβληματίσει τον Γιώργο Δώνη που σκέφτεται να κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα για το ματς με τον Άρη. Πονοκέφαλος και η απουσία του Σαρμιέντο.

Ο Ατρόμητος δίνει ένα δύσκολο παιχνίδι στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο τον Άρη και ο Γιώργος Δώνης το τελευταίο που θα ήθελε είναι να τους λείπουν παίκτες από την, ούτως ή άλλως, προβληματική άμυνα. Το γεγονός είναι όμως πως Σαμπού, Βινιάλ και Σαρμιέντο είναι εκτός μάχης.

Έτσι λοιπόν ο 42χρονος τεχνικός θα κληθεί να αλλάξει τα πλάνα του ενόψει του κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου, με την τετράδα στην άμυνα να αποτελεί γρίφο για δυνατούς λύτες.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης, ενώ στην άμυνα η λογική λέει πως θα πάμε σε μια τετράδα με Ολιβεϊρά και Μπαζίνκι στόπερ και τους Σκόνδρα, Μελισσά στα άκρα. Δεν αποκλείεται ωστόσο να δούμε τον Πολωνό άσο να πηγαίνει στο δεξί άκρο και τον Νάστο να παίρνει τη θέση του νεαρού Σκόνδρα.

Στο κέντρο ο Σφακιανάκης, Νεμπεγλέρας και Μπρίτο είναι οι σίγουροι, ενώ "μάχη" θα γίνει για μία θέση στα δεξιά με τους Καραλή και Φαβάλι να είναι τα φαβορί. Τέλος επιθετικό δίδυμο θα είναι οι Καμαρά - Περόνε.

TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ