ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Γρήγορες μεταγραφές για τους "Κόκκινους"

Γρήγορες μεταγραφές για τους "Κόκκινους"
Μπενίτεθ

Σύντομα θα ολοκληρωθούν οι μεταγραφές στην Λίβερπουλ σύμφωνα με τον προπονητή της ομάδας Ράφα Μπενίτεθ

Η φετινή σεζόν δεν ήταν αυτή που θα ήθελαν οι φίλοι της Λίβερπουλ, αφού για άλλη μια χρονιά η ομάδα δεν κατάφερε να κατακτήσει το πρωτάθλημα στην Αγγλία, ενώ δεν μπόρεσε να πάει και στον τελικό του Τσάμπιονς Λινγκ. Έτσι ο προπονητής της ομάδας Ράφα Μπενίτεθ έχει αρχίσει εδώ και καιρό τον μεταγραφικό σχεδιασμό του συλλόγου για την νέα σεζόν, παρακολουθώντας αρκετούς ποδοσφαιριστές όλο αυτό το διάστημα.

Ο ίδιος δήλωσε σε Αγγλικά μέσα πως η Λίβερπουλ θα κινηθεί γρήγορα στην μεταγραφική περίοδο εξασφαλίζοντας την υπογραφή των ποδοσφαιριστών που τον ενδιαφέρουν, προτού μπουν στο κόλπο διεκδίκησης τους και άλλοι "μνηστήρες".

" Δουλεύουμε όλοι σκληρά για να μπορέσουμε να βελτιώσουμε το ρόστερ μας, έτσι κατά την διάρκεια της σεζόν παρακολουθούμε παίκτες που θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα να αποδώσει παραπάνω".

" Πρέπει όμως να κινηθούμε πολύ γρήγορα για να κλείσουμε αυτούς που ξεχωρίσαμε γιατί πρόκειται για παίκτες με μεγάλη αξία που αν καθυστερήσουμε να τους πάρουμε, τότε είναι βέβαιο πως θα εμπλακούν και άλλες ομάδες".





TAGS ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ