ΑΡΗΣ

Γρόλλιος: "Οι στιγμές είναι κρίσιμες"

Γρόλλιος: "Οι στιγμές είναι κρίσιμες"

Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Γρόλλιος, στο περιθώριο της βράβευσης του Γιάννη Γιαννιώτα για την ανάδειξή του ως MVP της 7ης αγωνιστικής αναφέρθηκε και στις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ

Ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη, Άγγελος Γρόλλιος, αναφέρθηκε στις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ στο περιθώριο της βράβευσης του Γιάννη Γιαννιώτα για την ανάδειξή του ως MVP της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.

Έκανε ξεκάθαρο πως θα υπάρχει σχετική ανακοίνωση, αναφέρθηκε ακόμη στο δικαστήριο της 9ης Νοεμβρίου για την υπαγωγή στο άρθρο 99 ενώ μίλησε για από κοινού απόφαση με τους δικηγόρους που έχουνε αναλάβει την υπόθεση.

" Θα υπάρξει ανακοίνωση. Οι στιγμές είναι κρίσιμες. Στις 9 Νοεμβρίου έχουμε δικαστήριο για την υπαγωγή της ομάδας στο άρθρο 99 και θα δούμε τι θα κάνουμε, αφού συμβουλευτούμε τους νομικούς που χειρίζονται αυτή την υπόθεση, θα αποφασίσουμε από κοινού μαζί τους.

Δεν μπορούμε να αποφασίσουμε εμείς κάτι εις βάρος της εταιρίας-συλλόγου αυτή τη στιγμή. Ότι κάνουμε, είναι για το καλό του συλλόγου. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς να βγαίνουμε στα ΜΜΕ και να εκθέτουμε τις τυχόν απόψεις μας. Ότι μας πουν οι νομικοί, αυτό θα αποφασίσουμε", τόνισε ο πρόεδρος της Κοινωνίας Μελών Άρη.

Στο αγωνιστικό κομμάτι στα ευχάριστα για το τεχνικό δίδυμο του Άρη των Νίκου Πασιαλή και Δημήτρη Μπουγιουκλή εν όψει του ντέρμπι της Δευτέρας με τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στο "Κλεάνθης Βικελίδης" είναι το γεγονός ότι ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος προπονείται πλέον σε κανονικούς ρυθμούς.

Όσο για τους Νταβίντ Αγκάνθο για Γιάννη Γιαννιώτα η κατάστασή τους δεν προκαλεί ανησυχία με αμφότερους για καθαρά προληπτικούς λόγους να γυμνάστηκαν συντηρητικά και να αναμένεται αύριο να μπουν στο κανονικό πρόγραμμα.

Κι όσο για τον παίκτη που θα κληθεί να καλύψει το κενό του Γρηγόρη Παπαζαχαρία στο κέντρο της άμυνας του Άρη μετά την αποβολή του στο ΟΑΚΑ την περασμένη Κυριακή απέναντι στον Παναθηναϊκό αυτός λογικά θα είναι ο Μιχάλης Γιαννίτσης ως παρτενέρ του Ρουμπέν Πουλίδο.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ