ΑΡΗΣ

Γροθιά Πινέδα σε Βαγγέλι

Γροθιά Πινέδα σε Βαγγέλι
Βαγγέλι

Επεισόδιο μεταξύ Πινέδα και Βαγγελί κατά τη διάρκεια του χθεσινού οικογενειακού διπλού

Το άριστο κλίμα στα αποδυτήρια που κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι υπάρχει στον Άρη από το καλοκαίρι όταν χτιζόταν η φετινή ομάδα ήρθε να διαταραχθεί λοιπόν χθες το απόγευμα από το επεισόδιο που υπήρξε μεταξύ του Αντριάν Πινέδα και του Κρίστι Βαγγελί.
Όσο για το πώς αναμένεται να το αντιμετωπίσει η διοίκηση της ΠΑΕ: Όπως έχει δείξει μέχρι σήμερα για ακόμη μία φορά με σοβαρότητα και αυστηρότητα.

Συγκεκριμένα ο Βαγγέλι σε μία φάση του οικογενειακού διπλού έκλεψε την μπάλα από τον Πινέδα με τον τελευταίο να τον κλώτσησε από πίσω με τον πρώτο να γύρισε προς το μέρος του για να του ζητήσει τον λόγο.

Σε εκείνο ακριβώς το σημείο ο Ισπανός και προς έκπληξη όλων όσων βρίσκονταν στο γήπεδο γρονθοκόπησε τον συμπαίκτη του για να χρειαστεί να παρέμβουν οι υπόλοιποι παίκτες με τον Κώστα Νεμπεγλέρα να ήταν εκείνος που τράβηξε τον Πινέδα.

Θα πρέπει βέβαια να σημειωθεί ότι η "κόντρα" των δύο είχε ξεκινήσει στην προπόνηση της Τετάρτης όταν και πάλι ο Πινέδα είχε χτυπήσει με κλωτσιά από πίσω τον Βαγγέλι για να ακολουθήσει χθες η γροθιά.

Με βάση λοιπόν τις πρώτες πληροφορίες ο Ισπανός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Άρη με την διοίκηση της ΠΑΕ να έχει αποφασίσει να τον καλέσει σε απολογία και όλα δείχνουν πως θα ακολουθήσει η λύση του συμβολαίου του.

Βέβαια ακόμα και αν δεν γινόταν το χθεσινό περιστατικό ο Κίκε Ερνάντεθ πολύ δύσκολα θα άναβε το πράσινο φως για την παραμονή του.

Παλαθουέλος: "Είμαστε το φαβορί"


Ο Ισπανός Ρούμπεν Παλαθουέλος που πρόκειται για έναν από τους βασικούς πρωταγωνιστές του Άρη στην φετινή χρονιά με την παρουσία του στην μεσαία γραμμή σε δηλώσεις του στην εφημερίδα Metrosport για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς τόνισε πως ο ίδιος και οι συμπαίκτες του θα πρέπει να αποδείξουν στον αγωνιστικό χώρο ότι είναι το φαβορί.

"Ξέρουμε ότι είμαστε το φαβορί στην συγκεκριμένη αναμέτρηση όμως πρέπει να το αποδείξουμε και στον αγωνιστικό χώρο. Πιστεύω ότι είμαστε σε καλή κατάσταση και από την στιγμή που και το γήπεδο θα είναι γεμάτο, θεωρώ ότι δεν θα απογοητεύσουμε τον κόσμο μας", ενώ για την μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ ο Παλαθουέλος είπε: "Ήταν σίγουρα μία πολύ μεγάλη νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο όπως είναι ο Παναθηναϊκός. Θα μας βοηθήσει πολύ στην προσπάθεια που κάνουμε για την έξοδο μας στην Ευρώπη. Η υποδοχή των φιλάθλων στο αεροδρόμιο ήταν καταπληκτική και ανυπομονούμε για το επόμενο παιχνίδι".



Τέλος κι όσον αφορά την κατάκτηση της 4ης θέσης στο ελληνικό πρωτάθλημα δήλώσε: "Την έχουμε στα δικά μας χέρια και δεν θέλουμε να την χάσουμε. Χρειαζόμαστε δύο νίκες στα εντός έδρας παιχνίδια με Απόλλων Καλαμαριάς και Ατρόμητο. Είμαι βέβαιος ότι αν δείξουμε το πρόσωπο που πρέπει και είμαστε συγκεντρωμένοι θα ατακτήσουμε τους έξι βαθμούς".















TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ