ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Guardian: "Το μέλλον του Τεν Χαχ στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κρίνεται την Τρίτη, stand by ο Φαν Νίστελροϊ"

Manchester United's head coach Erik ten Hag, right, and Manchester United's assistant manager Ruud van Nistelrooy react during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United, at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 6, 2024. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's head coach Erik ten Hag, right, and Manchester United's assistant manager Ruud van Nistelrooy react during the English Premier League soccer match between Aston Villa and Manchester United, at Villa Park in Birmingham, England, Sunday, Oct. 6, 2024. (AP Photo/Rui Vieira) @2024 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Η ισοπαλία στην έδρα της Άστον Βίλα δεν ήταν αρκετή για να διώξει τα σύννεφα πάνω από τον Έρικ τεν Χαχ, με την "Guardian" να αποκαλύπτει πως το μέλλον του θα κριθεί σε σύσκεψη των διοικούντων την Τρίτη και πως ο Ρουντ Φαν Νίστελροϊ έχει τον πρώτο λόγο για διάδοχός του σε περίπτωση αλλαγής.

Ο Έρικ τεν Χαχ βρίσκεται μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας και στην τρίτη του σεζόν στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και πλέον η θέση του είναι κάτι παραπάνω από επισφαλής.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Οι ισοπαλίες που απέσπασαν οι κόκκινοι διάβολοι στα εκτός έδρας ματς με Πόρτο (3-3 για την δεύτερη αγωνιστική της League Phase του Europa Laague) και Άστον Βίλα (0-0 για την 7η αγωνιστική της Premier League), σε δύο ματς που είχαν χαρακτηριστεί "τελικοί", δεν ήταν αρκετές για να απομακρύνουν τα μαύρα σύννεφα που συγκεντρώθηκαν στο "Ολντ Τράφορντ", με το επόμενο 24ωρο να είναι πλέον κάτι παραπάνω από κρίσιμο.

Όπως αποκάλυψε με σημερινό δημοσίευμα η εφημερίδα "Guardian", το μέλλον του Ολλανδού στον πάγκο της Γιουνάιτεντ θα κριθεί σε διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που θα λάβει χώρα την Τρίτη και στο οποίο θα παρίσταται ο ιδιοκτήτης Σερ Τζιμ Ράτκλιφ, με τον βοηθό του Τεν Χαχ, Ρουντ Φαν Νίστελροϊ να προαλείφεται για διάδοχός του σε ρόλο υπηρεσιακού σε περίπτωση που παρθεί η απόφαση για αλλαγή στην τεχνική ηγεσία.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως εκτός του Ράτκλιφ, στη σύσκεψη κορυφής θα βρίσκονται επίσης οι Ομάρ Μπεράντα (εκτελεστικός διευθυντής), Νταν Άσγουορθ (αθλητικός διευθυντής) και Τζέισον Γουίλκοξ (τεχνικός διευθυντής), με τον άμεσο συνεργάτη του Τεν Χαχ και παλιά δόξα της ομάδας, Ρουντ φαν Νίστελροϊ να θεωρείται ο ιδανικότερος για τη θέση του υπηρεσιακού σε σενάριο απόλυσης, μέχρι να βρεθεί κάποιος για να αναλάβει το ρόλο του μόνιμου head coach.

Σημειώνεται πως το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί αρκετά ονόματα ως υποψήφιοι αντικαταστάτες του Τεν Χαχ στον ηλεκτρικό πάγκο του αγγλικού συλλόγου, με τους Τόμας Τούχελ, Σιμόνε Ιντζάγκι, Μάσιμο Αλέγκρι και Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ να είναι τα πρόσωπα εκείνα που έχουν το μεγαλύτερο εκτόπισμα για να αναλάβουν το συγκεκριμένο πόστο.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ