ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Γύρισε πέντε χρόνια πίσω η Μπαρτσελόνα

Γύρισε πέντε χρόνια πίσω η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα γνώρισε δύο κολλητές ήττες στη La Liga για πρώτη φορά μετά από το 2009 επί εποχής Πεπ Γουαρδιόλα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο ξεκίνησε ο Νοέμβριος για τον Λουίς Ενρίκε καθώς είδε την ομάδα του να χάνει με 1-0 από τη Θέλτα (με το 7ο γκολ του Λαριβέι) και να γκρεμίζεται από την κορυφή της La Liga.

Αυτή ήταν η δεύτερη σερί αποτυχία για τους "μπλαουγκράνα" καθώς είχε προηγηθεί η ήττα στο μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ στο "Bernabeu" και το εντυπωσιακό είναι πως για να βρούμε την τελευταία φορά που υπέστησαν δύο στη σειρά ήττες στο ισπανικό πρωτάθλημα θα πρέπει να γυρίσουμε πέντε χρόνια πίσω.

Συγκεκριμένα τον Μάιο του 2009 στην πρώτη σεζόν του Πεπ Γουαρδιόλα στον πάγκο της, με τη "Μπάρτσα" να χάνει στην έδρα της Μαγιόρκα με 2-1 στις 17 Μαΐου και έξι ημέρες αργότερα να γνωρίζει την ήττα με 1-0 από την Αλμερία στο "Camp Nou".

Εκείνη πάντως την περίοδο η Μπαρτσελόνα ήταν αδιάφορη βαθμολογικά καθώς είχε εξασφαλίσει τον τίτλο (τελείωσε το πρωτάθλημα χωρίς νίκη στα τέσσερα τελευταία ματς, μετά το εξωπραγματικό 6-2 στη Μαδρίτη επί της Ρεάλ) ενώ η σεζόν 2008-09 την βρήκε να πανηγυρίζει το τρεμπλ.

Όσον αφορά στη νίκη της Θέλτα το βράδυ του Σαββάτου, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν μόλις η 2η στην ιστορία των Γαλιθιάνων μέσα στο "Camp Nou" και πρώτη μετά το... 1942.

Μπαρτσελόνα - Θέλτα 0-1 (Highlights):

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 3-1 (Highlights):

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ