ΠΑΟΚ

Γυρίζει στον ΠΑΟ ο Τσίγκας

Γυρίζει στον ΠΑΟ ο Τσίγκας
Τσίγκας

Γυρίζει στον ΠΑΟ ο Τσίγκας, καθώς ο ΠΑΟΚ του χρωστά 100 χιλιάδες ευρώ από την αρχή της χρονιάς

Ο Θανάσης Τσίγκας φαίνεται να βρίσκεται και πάλι προ των πυλών της Παιανίας. Η πλευρά του παίκτη ζήτησε να δοθούν στον ποδοσφαιριστή τα 100 χιλιάδες ευρώ που του οφείλονται από το ξεκίνημα της περιόδου. Σε αντίθετη περίπτωση, ο παίκτης θα κάνει προσφυγή και πιθανότατα θα επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Τα πράγματα για τον ΠΑΟΚ είναι ιδιαίτερα δύσκολα καθώς η διορία που έχει δοθεί στην διοίκηση του "δικεφάλου", θα εκπνεύσει σε λίγες μόνο ώρες. Στην συνέχεια ο παίκτης αναμένεται να καταθέσει προσφυγή με την οποία δεν θα κερδίσει μόνο την ελευθερία του και τις 100 χιλιάδες ευρώ, αλλά ακόμα θα του επιδικαστεί και το 60% του ποσού που αναφέρει το συμβόλαιό του, ότι πρέπει να εισπράξει μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Για την διοίκηση του ΠΑΟΚ βέβαια, το να βρεί τόσα χρήματα μέσα σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα φαντάζει από δύσκολο ως ακατόρθωτο. Να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ έχει δικαίωμα αγοράς του Τσίγκα το καλοκαίρι, εάν καταβάλλει στους "πράσινους" το ποσό των 600 χιλιάδων ευρώ, που φαντάζει πολύ μεγάλο για τα σημερινά δεδομένα του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο η πλευρά του παίκτη, είναι ξεκάθαρο πως επιθυμεί την επιστροφή του στον ΠΑΟ, οπότε ο "δικέφαλος" πονάει εκτός από οικονομικά και αγωνιστικά καθώς μένει πλέον χωρίς λύση στην επίθεση, με μόνο αξιόπιστο κυνηγό τον Μάρτσιν Μίετσελ.

Πάντως αξιοσημείωτο είναι ακόμα πως στην συμπρωτεύουσα ο κόσμος του ΠΑΟΚ βράζει κατά του Παναθηναϊκου, καθώς θεωρούν πως εξαπατήθηκαν από την αθηναϊκή ομάδα. Θυμίζουμε πως το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, αγόρασε τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη, δίνοντας ανάμεσα στα ανταλλάγματα τον Θανάση Τσίγκα στον ΠΑΟΚ, τον οποίο όμως τώρα φέρεται να παίρνει πίσω.








TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ