ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Γυρίζει την πλάτη στη Γιουνάιτεντ ο σερ Άλεξ μετά την απόλυσή του, απών από το ματς με την Μπρέντφορντ

Former Manchester United coach Alex Ferguson, centre, waits for the start of an English Premier League soccer match between Manchester United and Everton at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, March 9, 2024. (AP Photo/Dave Thompson)
Former Manchester United coach Alex Ferguson, centre, waits for the start of an English Premier League soccer match between Manchester United and Everton at the Old Trafford stadium in Manchester, England, Saturday, March 9, 2024. (AP Photo/Dave Thompson) AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα δώσει το παρών στο παιχνίδι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Μπρέντφορντ, λίγες μέρες μετά την απόλυσή του από τη θέση του παγκόσμιου πρεσβευτή.

Κεραυνός εν αιθρία έπεσε στο στρατόπεδο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η είδηση της απόλυσης του σερ Άλεξ Φέργκιουσον από τη θέση του παγκόσμιου πρεσβευτή για λόγους περικοπών την προηγούμενη εβδομάδα. Η απόφαση του σερ Τζιμ Ράτκλιφ και της ομάδας της INEOS προκάλεσε πάρα πολλές αντιδράσεις, μεταξύ των οποίων και του Ερίκ Καντονά.

Ο σερ Άλεξ παρακολουθούσε από κοντά τα περισσότερα παιχνίδια της Γιουνάιτεντ εντός και εκτός έδρας και η θέση του ήταν δίπλα στον Ράτκλιφ.

Πλέον, όμως, τα δεδομένα αλλάζουν. Σύμφωνα, λοιπόν, με την Daily Mail ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον δεν θα παρευρεθεί στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στην Μπρέντφορντ, σε μια πρώτη του αντίδραση για την απόφαση της διοίκησης. Πλέον, αναμένεται και η αντίδραση του κόσμου στο Όλντ Τράφορντ.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ