ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

H αποστολή για τον ΟΦΗ

H αποστολή για τον ΟΦΗ
λουτσιανο πανηγυρικο

Χωρίς τον Κάστρο αλλά με σαφώς περισσότερες λύσεις σε σχέση με το παιχνίδι πρωταθλήματος, θα αντιμετωπίσει ο Ατρόμητος τον ΟΦΗ

Μετά την πρωινή προπόνηση της Τρίτης, ο Γκιγιέρμο Όγιος ανακοίνωσε την αποστολή την οποία αποτελούν 19 παίκτες που είναι οι: Μιχαηλίδης, Ανδρούτσος, Κατεμής, Γελαδάρης, Κορακάκης, Σκοπελίτης, Ιωάννου, Κριπιντίρης, Λε, Λουτσιάνο, Μερίνο, Ανατολάκης, Αποστολόπουλος, Τσίγκας, Περόνε, Νικολόπουλος, Γεωργίου, Σίριο, Ολιβέιρα.
Ο Βασίλης Ρόβας και ο Βασίλης Ρες ενωματώθηκαν από σήμερα στο πρόγραμμα προπονήσεων. Αντίθετα, Σούφλας και Ανδριόλας συνεχίζουν θεραπεία.

Την Τετάρτη το μεσημέρι η ομάδα θα προπονηθεί στο αθλητικό κέντρο και στην συνέχεια θα αποσυρθεί για διανεκτέρευση στους ξενώνες.

* Δίκτυο συνεργασίας με κορυφαίο κέντρο αποκατάστασης στην Ευρώπη έχει δημιουργήσει ο Ατρόμητος. Την ερχόμενη Δευτέρα ο υπεύθυνος φυσιοθεραπείας της ΠΑΕ Λευτέρης Παυλίδης λειτουργώντας σε άμεση συνεργασία με το ιατρικό επιτελείο της ομάδας θα αναχωρήσει για το Βέλγιο.

Εκεί θα επισκεφθεί, εκ νέου, την κλινική «Move to Care» στη πόλη Αμβέρσα προκειμένου να συνεχίσει την εκπαίδευση του από τον Liven Messcnall o οποίος ειδικεύεται στην αποκατάσταση των αθλητών, είναι υπεύθυνος αποκατάστασης της Μίλαν και έχει αντιμετωπίσει πολλά πρωτοκλασσάτα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου αλλά και Έλληνες αθλητές.

Μέσα από αυτή την εκπαίδευση και τη νέα αντίληψη για θέματα αποκατάστασης, αντιμετωπίζονται με μεγάλη επιτυχία και στον Ατρόμητο ανάλογες περιπτώσεις σε συνεργασία του τμήματος φυσσιοθεραπείας με το τεχνικό επιτελείο και το ιατρικό team.








TAGS ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ