ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

H Bέρντερ στο κόλπο για Ντιόγκο

H Bέρντερ στο κόλπο για Ντιόγκο
ντιογο

Πρόταση απόκτησης του Ντιόγκο θα καταθέσει η Βέρντερ Βρέμης. Αναμένεται στην Ελλάδα ο Λέτο

Την πληροφορία επιβεβαιώνει και ο μάνατζερ του παίκτη με δηλώσεις του, τονίζοντας: " Έχουμε επαφές με την Βέρντερ και ο Ντιόγκο θα ήθελε να αγωνιστεί στην Γερμανία".

Στο δημοσίευμα δεν γίνεται αναφορά για το ποσό που είναι διαθέσιμη να καταθέσει η Βέρντερ, ωστόσο δεν θα πρέπει να ξεπερνάει το ποσό που κατέθεσαν οι "ερυθρόλευκοι", με αναφορά να γίνεται κοντά στα 12 εκατομμύρια ευρώ.

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού βρίσκονται στην Βραζιλία ώστε να διαπραγματευτούν την μεταγραφή του Ντιόγκο και περιμένουν την απόφαση των διοικούντων της Πορτουγκέζα, που δεν δείχνουν διάθεση μείωσης των χρημάτων που ζητάνε από τους "ερυθρόλευκους", ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή.

Η Πορτουγκέζα αξιώνει το ποσό των 15 εκατομμυρίων ευρώ για την παραχώρηση του 21χρονός άσσου, ωστόσο η αισιοδοξία δεν λείπει από την διοίκηση του Ολυμπιακού, θεωρώντας ότι έχει κάνει το καλύτερο δυνατό για την πραγματοποίηση της μεταγραφής.

Αίσιο τέλος για Λέτο

Τον Λέτο περιμένει στο επόμενο 48ωρο η διοίκηση του Ολυμπιακού. Οι αγγλικές αρχές απέρριψαν την αίτηση για άδεια εργασίας στον Σεμπστιάν Λέτο και αυτομάτως ενεργοποιήθηκε η συμφωνία του με τον νταμπλούχο Ελλάδας.

Το επόμενο 24ωρο αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα ο 21χρονος άσσος και να υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας 2 ετών ως δανεικός.

Nτι Βάιο: "Πρόκληση για μένα ο ΟΣΦΠ"



Ο Μάρκο Ντι Βάιο ρωτήθηκε κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του φιλικού ΑΕΚ-Τζένοα αν γνωρίζει κάτι για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για απόκτησή του και απάντησε στο Novasports1:

" Ναι, γνωρίζω ότι ο μάνατζέρ μου συζητάει με τον Ολυμπιακό, θα ήταν καλό για μένα. Δεν θα είχα πρόβλημα να έρθω στην Ελλάδα. Θα είναι μεγάλη ευκαιρία να αγωνιστώ σε υψηλό επίπεδο με μια ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό και αγωνίζεται στο Champions League"
















TAGS ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ