ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

H γκάφα ολκής του Γουαρδιόλα!

H γκάφα ολκής του Γουαρδιόλα!

Η κόντρα της Μπαρτσελόνα με τη Ρεάλ Μαδρίτης φούντωσε ακόμα περισσότερο ελέω Πεπ Γουαρδιόλα, με τον τεχνικό των "μπλαουγκράνα" να... ξεχνιέται και να λέει στη συνέντευξη Τύπου στην Ουκρανία ότι αν η ομάδα του αποκλείσει τη Σαχτάρ θα βρεθεί στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ! Η καυστική αντίδραση της Marca.

"Εάν νικήσουμε τη Σαχτάρ θα είμαστε στον τελικό", δήλωσε κατά λάθος ο Γουαρδιόλα ενόψει του δεύτερου προημιτελικού με τη Σαχτάρ Ντόνετσκ (5-1 το σκορ του πρώτου ματς στο "Καμπ Νόου" για την ομάδα του), με τα λόγια αυτά να εξαγριώνουν τον Τύπο της Μαδρίτης.

Χαρακτηριστική είναι μάλιστα η αντίδραση της εφημερίδας "Marca", η οποία κυκλοφόρησε την Τρίτη έχοντας με μεγάλα γράμματα στο πρωτοσέλιδο την "προκλητική" φράση του Καταλανού προπονητή, σχολιάζοντας από κάτω με μικρότερα γράμματα.

"Ο Πεπ ξεχνάει τη Ρεάλ και βλέπει ήδη μπροστά του το Γουέμπλεϊ σε περίπτωση που ξεπεράσει σήμερα την Σαχτάρ!", αναφέρει η εφημερίδα, θυμίζοντας ότι μετά το 4-0 της Ρεάλ επί της Τότεναμ, το πιθανότερο είναι οι δύο αιώνιοι του ισπανικού ποδοσφαίρου να συναντηθούν στα ημιτελικά.

Θα πρέπει να σημειωθεί πάντως ότι ο Γουαρδιόλα αντιλήφθηκε αμέσως το λάθος του κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε και ζήτησε συγγνώμη από όλους τους παριστάμενους στην αίθουσα λέγοντας στα (γαλλο)αγγλικά:

"Pardon, Big Mistake" (Συγγνώμη, μεγάλο λάθος)". Αμέσως μετά ξεκαθάρισε ότι εννοούσε πως ήλπιζε να φτάσει στα ημιτελικά και να παίξει καλά στη συνέχεια για να φτάσει στον τελικό...

Το σίγουρο πάντως είναι ότι -ανεξάρτητα από την έγκαιρη διόρθωση του Γουαρδιόλα- οι οπαδοί της Ρεάλ μόνο με καλό μάτι δεν είδαν αυτές τις "ατυχείς" δηλώσεις, εν αναμονή μάλιστα των τεσσάρων "Clasicos" των δύο ομάδων (σε περίπτωση που περάσουν στους "4" του Τσάμπιονς Λιγκ) μέσα σε διάστημα 18 ημερών.

Δεν έχει περάσει μάλιστα ούτε μία εβδομάδα από την επίσημη τοποθέτηση του Σάντρο Ροσέλ, με τον πρόεδρο της Μπαρτσελόνα να στοιχηματίζει ότι η ομάδα του θα νικήσει με 5-0 τη Ρεάλ στο "Μπερναμπέου" για το πρωτάθλημα, επαναλαμβάνοντας το σκορ του πρώτου γύρου στη Βαρκελώνη.

H γκάφα ολκής του Γουαρδιόλα!

To πρωτοσέλιδο της Marca που "καρφώνει" τον Γουαρδιόλα

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ