ΑΓΓΛΙΑ

H Κάρλα Μπρούνι είπε "όχι" στον Αμπράμοβιτς!

H Κάρλα Μπρούνι είπε "όχι" στον Αμπράμοβιτς!
Μπρούνι-Αμπράμοβιτς

"Χυλόπιτα" στον Ρώσο μεγιστάνα της Τσέλσι, παρά το έντονο φλερτ και το ακριβό δώρο που της έκανε, έριξε πριν μερικά χρόνια η νυν σύντροφος του Νικολά Σαρκοζί, Κάρλα Μπρούνι

Και όμως... Υπάρχει κάποια γυναίκα που "αντιστάθηκε" στον πλουσιότερο άνθρωπο που ζει αυτή τη στιγμή στο Ηνωμένο Βασίλειο (σύμφωνα με έρευνα ρωσικού περιοδικού το 2007 η περιουσία του ανέρχεται σε 21 δισεκατομμύρια δολάρια), και αυτή δεν είναι άλλη από την νυν σύντροφο του Νικολά Σαρκοζί και μελλοντική πρώτη κυρία της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι!

Την αποκάλυψη αυτή έκανε η γνωστή εκπομπή μόδας “Freeze” που προβάλεται από ιταλικό ψηφιακό κανάλι, η οποία έδωσε λεπτομέρειες για το πώς έγινε πριν λίγα χρόνια η πρώτη συνάντηση Αμπράμοβιτς-Μπρούνι, αλλά και γιατί δεν προχώρησε το ειδύλλιο παρά το έντονο ενδιαφέρον από πλευράς του Ρώσου κροίσου.

Κατά τη διάρκεια μίας γιορτής στο ιστορικό μαγαζί του Λονδίνου "Annabel’s", η Κέιτ Μος σύστησε το πανέμορφο μοντέλο στον Ρομάν Αμπράμοβιτς, ο οποίος έμεινε αρχικά... στήλη άλατος μπροστά στην ομορφιά της, ενώ μετά το αρχική αμηχανία οι δυο τους άρχισαν να συνομιλούν πότε στα γαλλικά και πότε στα ρώσικα.

"Ήξερα ότι οι Ιταλίδες ήταν πολύ ωραίες, όμως τώρα έχω μπροστά μου και την απόδειξη", ήταν η καλύτερη... ατάκα του Αμπράμοβιτς, ο οποίος λίγες ημέρες αργότερα προχώρησε σε μία πολύ ευγενική (και καθόλου φθηνή) χειρονομία απέναντί της.

Συγκεκριμένα, ο Ρώσος μεγιστάνας της χάρισε μία τσάντα "Hollywood Party", αξίας 3000 ευρώ (αποτελείται από κρυστάλλους Σβαρόφσκι), ενώ εντός της τσάντας υπήρχε ένα μήνυμα που έγραφε; "Ένα υπέροχο παράδειγμα της ιταλικής ομορφιάς. Ρομάν".

Σύμφωνα με τις "κακές γλώσσες" η Μπρούνι ευχαρίστηκε τον γαλαντόμο θαυμαστή της με ένα άλλο μήνυμα, όμως το θέμα σταμάτησε εκεί. Άλλωστε, μιλάμε για μία εποχή που ο Αμπράμοβιτς ήταν ακόμα παντρεμένος με την γυναίκα του Ιρίνα, ενώ και η όμορφη Ιταλίδα δεν ήθελε τότε να δημιουργήσει δεσμό με έναν... ακόμη κροίσο.









TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ