ΙΝΤΕΡ

H "καυτή" σύντροφος του Χιμένες!

H "καυτή" σύντροφος του Χιμένες!
Μαρία Χοσέ Λόπες

Το σέξι μοντέλο, Μαρία Χοσέ Λόπες, κρύβεται πίσω από την επιτυχία του Χιλιανού Λουίς Χιμένες με τη φανέλα της Ίντερ (photos+vds)!

Ο 24χρονος Χιλιανός μέσος χρειάστηκε να σκαρφαλώσει ένα ολόκληρο... Έβερεστ στο ξεκίνημα της καριέρας του, όταν αγωνιζόταν στην Τερνάνα για τρία χρόνια (2002-05) προκειμένου να πείσει για την αξία του κάποια από τις μεγαλύτερες ομάδες της χώρας, όμως από εκεί και πέρα, η καριέρα του έχει εκτοξευτεί.
Τον Ιανουάριο του 2006 αγωνίστηκε με τη μορφή συνιδιοκτησίας στη Φιορεντίνα (19 συμμετοχές-3 γκολ), ενώ στις 15 Ιαουαρίου του 2007 η Λάτσιο συμφώνησε με την Τερνάνα για την απόκτησή του έναντι 11 εκ.ευρώ, με τον Χιμένες να αγωνίζεται ως δανεικός στην πρώτη του σεζόν με τους "πρωτευουσιάνους".

Εκεί όμως δεν αγωνίστηκε για πολύ, καθώς εμπιστεύτηκε το ταλέντο του η Ίντερ, η οποία εξασφάλισε τα δικαιώματά του το περασμένο καλοκαίρι από την Τερνάνα με τη μορφή δανεισμού.

Ο Χιμένες κατάφερε μέσα σε πέντε χρόνια να πάρει μεταγραφή από μία άσημη ομάδα στην κορυφαία ομάδα της Ιταλίας τα τελευταία χρόνια, η οποία προερχόταν από την κατάκτηση δύο σερί πρωταθλημάτων, και δεν φάνηκε μάλιστα διατεθειμένος να πετάξει στα... σκουπίδια αυτή την τεράστια ευκαιρία που του δινόταν.

Κόντρα στη Φενέρμπαχτσε για το Τσάμπιονς Λιγκ πέτυχε το παρθενικό του τέρμα με τη φανέλα των "νερατζούρι", ενώ στις 2 Δεκεμβρίου οι πολλές απουσίες "υποχρέωσαν" τον Ρομπέρτο Μαντσίνι να ρίξει τον Χιλιανό στη μάχη κόντρα στη Φιορεντίνα στο "Φράνκι" και εκείνον να τον δικαιώνει απόλυτα, ανοίγοντας το σκορ στην επικράτηση με 2-0 των πρωταθλητών.

Ακόμα πάντως και όταν ο Χιμένες δεν αγωνίζεται βασικός στην Ίντερ, ελέω της παρουσίας πληθώρας άσων παγκόσμιας κλάσης στο χώρο της μεσαίας γραμμής (Βιεϊρά, Καμπιάσο, Ζανέτι, Μανίς, Φίγκο, Ντακούρ, Σολάρι, Στάνκοβιτς) δεν υπάρχει λόγος στενοχώριας...

Σε αυτό φυσικά παίζει σημαντικό ρόλο η πανέμορφή Μαρία Χοσέ Λόπες, η πανέμορφη γυναίκα συμπατριώτισσά του, μοντέλο στο επάγγελμα, με την οποία είναι παντρεμένος από το 2006, με το συγκεκριμένο ζευγάρι να είναι από τα πλέον διάσημα στην πατρίδα τους, και τα κουτσομπολίστικα ΜΜΕ να κάνουν συχνά-πυκνά αναφορές στη σχέση τους.

Δεν ξέρουμε αν ισχύει η λαϊκή ρήση ότι "πίσω από κάθε επιτυχημένο άνδρα κρύβεται μία έξυπνη γυναίκα", ωστόσο στην συγκεκριμενη περίπτωση η γυναίκα που βρίσκεται πίσω από τον άσος της Ίντερ, είναι σίγουρα όμορφη.

Απολαύστε την μέσα από 19 φωτογραφίες:













































































Δείτε βίντεο με την σύντροφο του Λουίς Χιμένες:
































TAGS ΙΝΤΕΡ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ