ΑΓΓΛΙΑ

H ΚΠΡ πιο πλούσια ομάδα του πλανήτη... περίπου

H ΚΠΡ πιο πλούσια ομάδα του πλανήτη... περίπου
Μιταλ

Ο πιο πλούσιος άνδρας της Αγγλίας είναι πλέον κάτοχος του 20% του μετοχικού πακέτου της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς

Ο Ινδός μεγιστάνας Λάκσμι Μίταλ είναι και επίσημα μέτοχος της ΚΠΡ μετά και την αγορά του 20% του μετοχικού κεφαλαίου της αγγλικής ομάδας. Βέβαια είναι σίγουρο ότι δεν πρόκειται να επενδύσει όλα του τα χρήματα στο σύλλογο αλλά σε συνεργασία με τον Φλάβιο Μπριατόρε (ναι το γνωστό...), αλλά και τον Μπέρνι Έκλστόουν, που είναι επίσης κάτοχοι ποσοστού της ΚΠΡ, σίγουρα δεν πρόκειται να υπάρξει έλλειψη χρημάτων στο ταμείο του συλλόγου.
Και πρόκειται να τα χρειαστούν αν θέλουν να επιστρέψουν στις παλιές ένδοξες μέρες όπου η ΚΠΡ, υπό την καθοδήγηση των Λες Φέρντιναντ και Τρέβορ Σινκλέρ, ήταν υπολογίσιμος αντίπαλος που τερμάτιζε στη βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ σε αξιοσέβαστες θέσεις.

Αν το "τρίο" αποφασίσει να... ξοδέψει την ερχόμενη μετεγγραφική περίοδο του Ιανουαρίου τότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον ποιοι παίκτες θα δεχτούν να αγωνιστούν στην Τσάμπιονσιπ, όπου και συμμετέχει η ΚΠΡ. Αν είσαι στην Πρέμιερσιπ τότε όλα είναι πιο εύκολα, αν και τα λεφτά μπορούν να κάμψουν πολλές αντιστάσεις.

Υπενθυμίζεται ότι ο προπονητής της ΚΠΡ είναι ο Ιταλός Λουίτζι Ντι Κάνιο, με την ομάδα να έχει έως τώρα μία μέτρια χρονιά στην Τσάμπιονσιπ.




TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ