CHAMPIONS LEAGUE

H κριτική των παικτών

H κριτική των παικτών
σαλπιγγίδης

O Παναθηναϊκός πήρε τον πρώτο του βαθμό στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ και το SPORT 24 κριτικάρει τους ποδοσφαιριστές του "τριφυλλιού"

Αλέξανδρος Τζόρβας: Φαίνεται να εδραιώνει τη θέση του στην ενδεκάδα του Παναθηναϊκού. Εξαιρετικός στις τοποθετήσεις του, έσωσε την ομάδα του αρκετές φορές, ενώ δεν φέρει ευθύνη για τα τέρματα που δέχτηκε. Στο πρώτο τέρμα, είναι μόνος του απέναντι στον Μερτεζάκερ, ενώ στο δεύτερο τον προδίδει το κέντρο της άμυνάς του.

Μίκαελ Νίλσον: Συνεπής στα αμυντικά του καθήκοντα, όχι όμως και στο δημιουργικό κομμάτι. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο Παναθηναϊκός προτιμούσε να αναπτύσσεται κυρίως από αριστερά.

Νίκος Σπυρόπουλος: Αντικαταστάθηκε από τον Ίβανσιτς, λόγω τραυματισμού στο ημίχρονο. Αμυντικά στάθηκε καλά, όμως όπως και ο Νίλσον δεν κατάφερε να ανεβάσει το παιχνίδι της ομάδας του.

Γιόσου Σαριέγκι: Όταν δέχεσαι δύο τέρματα από την... καρδιά της άμυνας σου, τότε το αμυντικό δίδυμο δεν μπορεί να έχει παίξει ιδιαίτερα καλά. Για μια ακόμα φορά αρκετά λάθη από τον Βάσκο, ο οποίος εκτός από τους προσωπικούς του αντιπάλους, τους οποίους έχανε συχνά είχε και αρκετές λανθασμένες μεταβιβάσεις.

Λουκάς Βύντρα: Τα ίδια πάνω-κάτω ισχύουν και για τον παρτενέρ του Βάσκου στο κέντρο της άμυνας του Παναθηναϊκού. Προσπάθησε όμως δεν κατάφερε να ανακόψει τους επιθετικούς της Βέρντερ. Θα μπορούσε να έχει πετύχει γκολ, στην φάση του 2-1 όμως οι αμυντικοί της Βέρντερ έδιωξαν πάνω στη γραμμή, πριν ο Μάντζιος σκοράρει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Μάτε Σιμάο: Κάλυψε περισσότερα χιλιόμετρα, από οποιονδήποτε συμπαίκτη του. Ήταν το Α και το Ω στη μεσαία γραμμή των "πρασίνων" τόσο στα αμυντικά του καθήκοντα, όσο και στο να προωθεί την μπάλα, την ώρα που ο "πολύς" Ζιλμπέρτο Σίλβα δεν ανταποκρινόταν. Δυναμικός, όμως μερικές φορές υπερβολικά σκληρός και άτσαλος λόγω του πάθους του.

Ζιλμπέρτο Σίλβα: Δεν βοήθησε ιδιαίτερα στο παιχνίδι της ομάδας του, ο Βραζιλιάνος μέσος, ο οποίος άφησε τον Σιμάο Μάτε Τζούνιορ να του "κλέψει" την παράσταση.

Γιώργος Καραγκούνης: Ο πιο δραστήριος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού στο πρώτο μέρος, με το πάθος να χαρακτηρίζει το παιχνίδι του και πάλι. Κέρδισε πολλά φάουλ, όμως δεν κατάφερε να περάσει τις μπαλιές που ήθελε. Στο 71ο λεπτό άφησε τη θέση του στον Κλέιτον.

Γκάμπριελ: Δεν βοήθησε δημιουργικά πέρα από τη σέντρα στο πρώτο τέρμα της ομάδας του. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού, πέρασε απαρατήρητος καθώς ο Παναθηναϊκός είχε επιλέξει να αναπτύσσεται κυρίως από αριστερά.

Δημήτρης Σαλπιγγίδης: Κινητικός, με πάθος, "κατάπιε" αρκετά χιλιόμετρα ενώ είδε το εξαιρετικό του σουτ στο 73' να σταματά στο οριζόντιο δοκάρι του Φάντερ. Για μια ακόμα φορά από τους κορυφαίους του "τριφυλλιού".

Βαγγέλης Μάντζιος: Ο κορυφαίος του τριφυλλιού. Πέτυχε τα δύο τέρματα της ομάδας του και θα μπορούσε να της έχει χαρίσει μια υπερπολύτιμη νίκη, αν το "τριφύλλι" δεν προδιδόταν για μια ακόμη φορά από την άμυνά του. Στο πρώτο τέρμα, η κεφαλιά του είναι πραγματικά εξαιρετική, ενώ και στην δεύτερη κυνηγά μέχρι τέλους τη φάση και με μικρή δόση τύχης αλλά και ελέω Φάντελ βάζει και πάλι "οδηγό" του παιχνιδιού τον Παναθηναϊκό. Στο 82' άφησε τη θέση του στον Ρουκάβινα.

Aντρέας Ίβανσιτς: Άλλαξε την εικόνα του Παναθηναϊκού, στο δεύτερο ημίχρονο με την απόδοσή του να εγείρει για μια ακόμη φορά ερωτήματα σχετικά με το γιατί δεν βρέθηκε στη βασική ενδεκάδα. Η τεχνική του κατάρτιση και το ταλέντο του συνολικότερα, είναι στοιχεία που λείπουν από την ομάδα που τα χρειάζεται σε κάθε περίπτωση.

Άντε Ρουκάβινα: Αγωνίστηκε ελάχιστα και δεν μπορεί να κριθεί.

Σίλβα Κλέιτον: Πήρε τη θέση του Καραγκούνη στο 71ο λεπτό, όμως δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή στην εξέλιξη του παιχνιδιού, δεν μπορεί να κριθεί.




























TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ