ΙΤΑΛΙΑ

H μνηστή του Μοροζίνι τον είδε να καταρρέει στην TV!

H μνηστή του Μοροζίνι τον είδε να καταρρέει στην TV!

Η σύντροφος του Αντρέα Μοροζίνι ήταν μπροστά στην τηλεόραση όταν τον είδε να χάνει τις αισθήσεις του και να καταρρέει κατά τη διάρκεια του αγώνα Πεσκάρα - Λιβόρνο, αποκάλυψε η μητέρα της.

"Για μας ο Πιερμάριο ήταν σαν γιος μου, μετά από πέντε χρόνια επίσημης σχέσης με την κόρη μου δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετικά.

Επιπλέον, ήταν πολύ εύκολο να μπει στις καρδιές των ανθρώπων. Δεν ήταν καθόλου δύσκολο να τον αγαπήσεις αμέσως", τόνισε η Μαριέλα Βαβασόρι στον τηλεοπτικό σταθμό "SkyTg24" και συνέχισε:

"Ο Πιερμάριο δεν είχε ποτέ προβλήματα υγείας. Η κόρη μου ήταν μπροστά στην τηλεόραση όταν εκτυλίχτηκε το δράμα και κατάλαβε αμέσως τι συνέβη.

Για αυτό το λόγο φύγαμε κατευθείαν για Μπέργκαμο και μάθαμε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού πως ήταν νεκρός.

Ήταν ένα ωραίο άτομο, ταπεινό. Η πιο όμορφη ανάμνηση; Το χαμόγελό του, αν και κάθε τόσο ένα πέπλο θλίψης κάλυπτε τα μεγάλα μάτια του".

Όσον αφορά στην παρουσία του αστυνομικού οχήματος στην πύλη του σταδίου "Αdriatico" με αποτέλεσμα να καθυστερήσει να πάρει το ασθενοφόρο τον Μοροζίνι (άφησε την τελευταία του πνοή μέσα στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο), η Μαριέλα Βαβασόρι δεν ήθελε να ρίξει ευθύνες.

"Δεν υπάρχει καμία απολύτως οργή. Αυτό που συνέβη ήταν να συμβεί".

"Η μπάλα έδινε νόημα στη ζωή του"

Όσον αφορά στο τραγικό πρόσωπο της ιστορίας, τη μνηστή του Πιερμάριο Μοροζίνι, Άννα, εκείνη δήλωσε για τον χαμό του συντρόφο της:

"Φαινόταν να χαμογελάει, ήταν πολύ καλά. Ο Πιερμάριο λάτρευε να παίζει κάτω από τη βροχή. Μου έλεγε ότι η μπάλα είχε ανάγκη από μία διαφορετική αντιμετώπιση.

Είμαι σίγουρη ότι ήταν ευτυχισμένος, το ποδόσφαιρο και εκείνη μπάλα έδιναν νόημα στη ζωή του.

Τώρα αυτός ο ήλιος και αυτός ο ζεστός αέρας χαϊδεύουν το πρόσωπό μου αλλά και όλων των φίλων του και των ανθρώπων της οικογένειάς του.

Ευχαριστώ τους πάντες για τη συμπαράστασή τους", δήλωσε χαρακτηριστικά.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ