CHAMPIONS LEAGUE

H PEPSI σε προσκαλεί στο House Twenty Four για τη ρεβάνς Άγιαξ - Τότεναμ

H PEPSI σε προσκαλεί στο House Twenty Four για τη ρεβάνς Άγιαξ - Τότεναμ
JAGGED MELON

Το Σπίτι της 24MEDIA ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχθεί οκτώ τυχερούς καλεσμένους της PEPSI MAX και να τους χαρίσει μια μοναδική Champions League εμπειρία.

Το "πρώτο πιάτο" των ημιτελικών του Champions League ανήκει πια στο παρελθόν, ενώ το δεύτερο σερβίρεται το διήμερο 7-8 Μαΐου με τις ρεβάνς. Στο πρώτο ματς, ο Άγιαξ νίκησε 1-0 την Τότεναμ στο Λονδίνο κι έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα για να επιστρέψει στον τελικό του Champions League μετά από 23 ολόκληρα χρόνια.

Οι δύο ομάδες κοντράρονται ξανά την Τετάρτη 8 Μαΐου (22:00), αυτή τη φορά στην έδρα του Άγιαξ, ο οποίος έχει μεν το πάνω χέρι και μοιάζει πιο αποφασισμένος από ποτέ, όμως με ένα γκολ στο πρώτο ματς δεν μπορείς να αποκλείσεις κανένα ενδεχόμενο.

Το Sport24.gr που δηλώνει πάντα το "παρών" σε όλες τις μεγάλες διοργανώσεις, σε όλα τα μεγάλα ματς και όλες τις μεγάλες στιγμές, γιατί ο αθλητισμός είναι πάνω απ' όλα αυτές οι στιγμές, προσκαλεί παρέα με την PEPSI και την αγαπημένη PEPSI MAX με την υπέροχη γεύση οκτώ τυχερούς αναγνώστες στο Σπίτι της 24MEDIA για μια βραδιά γεμάτη εκπλήξεις την Τετάρτη 8/5.

H PEPSI σε προσκαλεί στο House Twenty Four για τη ρεβάνς Άγιαξ - Τότεναμ
JAGGED MELON

Η σέντρα του αγώνα είναι προγραμματισμένη για τις 22:00, όμως η δράση στο House Twenty Four αρχίζει αρκετά νωρίτερα, με τους καλεσμένους που θα βρεθούν στο Σπίτι μας να επιδίδονται σε ένα PEPSI Pong, απολαμβάνοντας την παγωμένη και απολαυστική PEPSI MAX, να τεστάρουν τις γνώσεις τους σε ένα απαιτητικό quiz για το Champions League, να τρώνε και να συζητούν με κορυφαίους αθλητικογράφους που θα είναι hosts της βραδιάς.

Αν θες να είσαι κι εσύ ένας από τους μεγάλους τυχερούς που θα περάσουν την πόρτα του Σπιτιού μας, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δηλώσεις συμμετοχή, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα. Σε περιμένουμε στο House Twenty Four, πάντα παρέα με άφθονη PEPSI και PEPSI MAX. Γιατί PEPSI και ποδόσφαιρο πάνε μαζί.

Be there!

powered by Typeform
TAGS CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ