PREMIER LEAGUE

H πρόβλεψη του Νεϊμάρ για την τελική πρώτη τετράδα της Premier League

PSG's Neymar celebrates after scoring during his French League One soccer match between Paris-Saint-Germain and Dijon, at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Wednesday, Jan. 17, 2018. (AP Photo/Thibault Camus)
Νεϊμάρ AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

Ο Νεϊμάρ κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση "ποια θα είναι η τετράδα στην Premier League" με την απάντηση που έδωσε να αφήνει εκτός νυμφώνος τη Λίβερπουλ.

Κάθε ατάκα του Νεϊμάρ είναι αρκετή για να αποτελέσει είδηση. Αυτή τη φορά ο σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν έγινε θέμα επειδή προέβλεψε ότι η Λίβερπουλ θα μείνει εκτός τετράδας στην Premier League, δείχνοντας να μην... συγκινείται από την εξαιρετική εκκίνηση των "κόκκινων" στο πρωτάθλημα -με τέσσερις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις

Στην ερώτηση λοιπόν "ποια θα είναι η τετράδα της Premier League" παραδέχθηκε αρχικά πως "αυτό είναι δύσκολο, πολύ δύσκολο να το προβλέψεις". Για να σημειώσει αμέσως μετά πως " η Μάντσεστερ Σίτι θα κατακτήσει τον τίτλο, κι η Γιουνάιτεντ θα είναι από πίσω της". Όσο για τις άλλες δύο θέσεις της τετράδας, τις έδωσε σε Τσέλσι και Τότεναμ.

Που βρίσκεται η Λίβερπουλ; Σίγουρα όχι στην τετράδα (του).

AP Photo/Thibault Camus

TAGS PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ