ΑΓΓΛΙΑ

H ξανθιά που... γκρέμισε το "Στάμφορντ Μπριτζ"(vid)!

H ξανθιά που... γκρέμισε το "Στάμφορντ Μπριτζ"(vid)!
Χάμπερλεϊν-Τσέλσι

Η Έλεν Τσαμπερλέιν πέτυχε το ακατόρθωτο, κάνοντας... κομμάτια τη μακέτα του γηπέδου της Τσέλσι (video)!

Η γνωστή στο βρετανικό κοινό παρουσιάστρια, Έλεν Τσάμπερλεϊν, έδειχνε στους τηλεθεατές ένα νέο μοντέλο της εκδοχής του ιστορικού γηπέδου της Τσέλσι, "Στάμφορντ Μπριτζ", το οποίο αποτελείτο από 2000 κομμμάτια, το οποίο θα τεθεί στην κυκλοφορία τα Χριστούγεννα για όσους φίλους των "μπλε" επιθυμούν να το προσθέσουν στη συλλογή τους με αγαπημένα gadgets του συλλόγου
Στην προσπάθειά τους όμως να δείξει μία πολύ μικρή λεπτομέρεια, η Τσάμπερλεϊν σήκωσε λίγο την επιφάνεια πάνω στην οποία είχε τοποθετηθεί η βάρους επτά κιλών ρέπλικα, με το αποτέλεσμα να αφήνει άναυδους όσους βρέθηκαν στο στούντιο.

Η ρέπλικα του γηπέδου της Τσέλσι γλίστρησε από την επιφάνεια, έπεσε στο πάτωμα και διαλύθηκε σε άπειρα κομμάτια, με την παρουσιάστρια να αισθάνεται τόσο αμήχανα ώστε να κρυφτεί κάτω από το τραπέζι.

Σύμφωνα με τους κατασκευαστές, το αξίας 150 λιρών μοντέλο χρειάζεται περίπου 20 ώρες για να συναρμολογηθεί, οπότε αντιλαμβάνεστε σε τί μεγάλη γκάφα υπέπεσε η κατά τα άλλα συμπαθέστατη παρουσιάστρια.

Φανταστείτε πάντως το συγκεκριμένο περιστατικό να λάμβανε χώρα στην Ελλάδα και τί διαστάσεις θα είχε πάρει, από τους οπαδούς των ομάδων ένθεν κακείθεν...

Δείτε το βίντεο με την φοβερή κατεδάφιση του "Στάμφορντ Μπριτζ":














TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ