ΑΓΓΛΙΑ

"Hot" πόζες για την πρώην του Κ.Ρονάλντο!

"Hot" πόζες για την πρώην του Κ.Ρονάλντο!
Τζέμα Άτκινσον

Σε νέα άκρως αποκαλυπτική φωτογράφηση προχώρησε η πρώην του Κ.Ρονάλντο, Τζέμα Άτκινσον (photos)!

Έτσι μετά την εκρηκτική Νερέιδα Γκαγιάρδο, πρώην σύντροφο του άσου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, και τη... νυν Λετίτσια Φιλίπι, όπου έχουν φωτογραφηθεί αμφότερες γυμνές για το περιοδικό "Interviù", τώρα ήταν η σειρά μίας άλλης πρώην του Πορτογάλου, της Τζέμα Άτκινσον, να... αποκαλυφθεί στο περιοδικό "Nuts".
Το νεαρό μοντέλο από τη Βρετανία πήρε μέρος σε μία άκρως αισθησιακή φωτογράφηση με μαγιό, με τα αποτελέσματα να είναι άκρως εντυπωσιακά: "Πόζαρε με έξι διαφορετικά μαγιό και κάθε της εμφάνιση ήταν πιο σέξι από την προηγούμενη", δήλωσε χαρακτηριστικά μέλος του φωτογραφικού συνεργείου.

Παρά το γεγονός πως η Άτκινσον έχει πάρει μέρος σε τηλεοπτικές σειρές και ριάλιτι, κατάφερε να γίνει περισσότερο γνωστή στο ευρύ κοινό για το πάθος που είχε με τους ποδοσφαιριστές, καθώς πέρα από το φλερτ της με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, έκανε δεσμό με τον Μάρκους Μπεντ, ενώ οι φήμες την ήθελαν να είναι μαζί με τον Άλαν Σμιθ για κάποιο... φεγγάρι.

"Δεν με προσελκύει όποιος παίζει μπάλα, αλλά η σωματική διάπλαση κάποιου παίζει ρόλο. Συνήθως οι ποδοσφαιριστές έχουν ένα τέλειο σώμα", τόνισε από την πλευρά της η Τζέμα Άτκινσον.

Δείτε την Τζέμα Άτκινσον μέσα από τη νέα φωτογράφησή της:






































TAGS ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ