STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η 16η αγωνιστική

Η 16η αγωνιστική
Αραμπατζης γκολ

Ο Μουνιόθ αναθεώρησε την ποδοσφαιρική παιδεία του ΠΑΟ που με επικεφαλής τον 16χρονο (!) Νίνη, νίκησε το Αιγάλεω 1-0

Ο ΠΑΟΚ με δυο γκολ των Αραμπατζή και Μίετσελ κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ 2-0 στην Τούμπα για την 16η αγωνιστική της Super League, σε μια αναμέτρηση όπου για 60 λεπτά δεν είχε γίνει τίποτα αξιόλογο. Με το δεξί μπήκε στο 2007 και ο ΟΦΗ (4-1 τον Ατρόμητο).
Στα υπόλοιπα παιχνίδια το ενδιαφέρον κορυφώνεται σε όλα τα γήπεδα, όπου οι "μάχες" της Ευρώπης και της επιβίωσης αναμένονται εντυπωσιακές και μεγάλες.

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2007

td> ΟΦΗ-Ατρόμητος Αθηνών 4-1

Διαιτητής: Μπριάκος (Ηπείρου)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Ποδαρικό με το... δεξί έκανε ο ΟΦΗ στο νέο έτος, καθώς στη συνάντηση με την οποία άνοιξε η αυλαία της 16ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα της Super League συνέτριψε στο Παγκρήτειο του Ηρακλείου τον Ατρόμητο με 4-1 (6', 72' Σφακιανάκης, 26' Οφορίκουε, 54' αυτ. Αντερσον - 50' Μερίνο).

Πλέον, οι Κρητικοί έχουν μπει για τα καλά στο "κόλπο" της Ευρώπης, καθώς διεκδικούν με αξιώσεις την 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Κορυφαίος για τους γηπεδούχους ήταν γι' άλλη μια φορά ο Γκόραν Ντρούλιτς που γνώρισε την αποθέωση την ώρα που έγινε αλλαγή απο τον Ράϊνερ Μάουρερ.
td> ΠΑΟΚ-ΑΕΚ 2-0

Διαιτητής: Τσαχειλίδης (Πειραιά)
Γήπεδο: Τούμπα

Ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της 16η αγωνιστικής με αντίπαλο την ΑΕΚ στην Τούμπα και έκανε ποδαρικό στο 2007 με το δεξί, κερδίζοντας με 2-0 σε ένα παιχνίδι που για μία και πλέον ώρα το θέαμα απουσίαζε.

Ο Βούκοτιτς παρέταξε υποδειγματικά την ομάδα του και ο Αραμπατζής στο 65' με σουτ κεραυνό άνοιξε το σκορ και το δρόμο προς τη νίκη. Τη σφραγίδα στο φύλλο αγώνα έβαλε ο Μίετσελ στο 73' με κεφαλιά.

Ο ΠΑΟΚ έφτασε σε μια πολύ σπουδαία νίκη, που τον σταθεροποιεί στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας και που παράλληλα αποτελεί το ιδανικότερο ποδαρικό για το 2007.

Κυριακή, 7 Ιανουαρίου 2007


td> Απ. Καλαμαριάς-Κέρκυρα 1-0

Διαιτητής: Σταυρίδης (Πιερίας)
Γήπεδο: Καλαμαριάς

Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε ο Απόλλων Καλαμαριάς που νίκησε 1-0 την Κέρκυρα, στην πρεμιέρα του β' γύρου της Σούπερ Λίγκα. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση πέτυχε ο Ορφανός στο 51ο λεπτό.

td> Ιωνικός-Εργοτέλης 1-3

Διαιτητής: Ζωγράφος (Αθηνών)
Γήπεδο: Νεάπολης

Ο Εργοτέλης έκανε ένα πολύ σημαντικό βήμα για τη σωτηρία του την ώρα που ο Ιωνικός ατενίζει δυσοίωνα το μέλλον του στην Super League. Οι "Κρήτες" επικράτησαν με 1-3 μέσα στη Νίκαια με γκολ των Ογκνιένοβιτς, Τζούνιορ και Χατζί, ενώ προς στιγμήν είχε ισοφαρίσει ο Νατσούρας.

td> Σκόντα Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-0

Διαιτητής: Τεροβίτσας (Αιτ/νιας)
Γήπεδο: Πηγάδια ΑΣΚ Ξάνθης

Το παιχνίδι Ξάνθη-Ολυμπιακός πριν από τη διεξαγωγή του ήταν "ειδικών συνθηκών". Σε ένα γήπεδο που "έβραζε" κατά του Τάκη Λεμονή, ο Έλληνας προπονητής δεν κατάφερε να συνδυάσει με νίκη το ντεμπούτο του στην τεχνική ηγεσία της πειραϊκής ομάδας, που έφερε την πρώτη φετινή ισοπαλία της στη Super League.

td> Πανιώνιος-Ηρακλής 2-1

Διαιτητής: Κουκουλάκης (Ηρακλείου)
Γήπεδο: Γ.Σ. Πανιώνιος Ο Τζιμπούρ, χρειάστηκε μόλις 55 λεπτά με την φανέλα της νέας του ομάδας, για να βάλει το παρθενικό του τέρμα και να ανοίξει τον δρόμο για την νίκη της ομάδας του με 2-1.

td> Παναθηναϊκός-Αιγάλεω 19:00, Supersport

Διαιτητής: Ζολώτας (Θεσ/νικης)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Με το δεξί για τα καλά μπήκε ο Παναθηναϊκός στο 2007. Οι «πράσινοι» εκμεταλλευόμενοι τις απώλειες των Ολυμπιακού και ΑΕΚ νίκησε 1-0 το Αιγάλεω στο ΟΑΚΑ μια μείωσε την διαφορά από την κορυφή στους έξι βαθμούς.

td> Αρης-Λάρισα 19:00, ΝΕΤ

Διαιτητής: Πολατιάν (Πέλλας)
Γήπεδο: "Κλεάνθης Βικελίδης"

Ο Άρης για μια ακόμα φορά αν και προσέφερε όμορφο θέαμα δεν κατάφερε να πάρει την νίκη φτάνοντας παράλληλα στις 10 ισοπαλίες.

Ο Κόκε δεν κατάφερε να ευστοχήσει στο πέναλτι που κέρδισε η ομάδα του στο 2ο λεπτό όμως ήταν αυτός που την λύτρωσε και της χάρισε τον βαθμό της ισοπαλίας στο 71ο, καθώς ο Κλέιτον είχε ανοίξει το σκορ για την Λάρισα 4 λεπτά πριν.

























































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ