EURO

Η 23άδα της Γαλλίας για το Euro 2016

Η 23άδα της Γαλλίας για το Euro 2016

Ο Ντιντιέ Ντεσάμπ ανακοίνωσε την 23άδα της Γαλλίας για το Euro 2016 και εκτός του Μπενζεμά, δεν βρίσκονται στις επιλογές τους του οι Βαλμπουενά και Ριμπερί. Στους αναπληρωματικούς Λακαζέτ και Μπεν Αρφά

Η οικοδέσποινα του Euro 2016, Γαλλία, ανακοίνωσε την 23άδα της για την διοργάνωση και μία γρήγορη ματιά αντιλαμβάνεσαι πως είναι από τα μεγάλα φαβορί (όμιλος με Ρουμανία, Αλβανία και Ελβετία).

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό πως πρόκειται για ισχυρότατη ομάδα παρά τις απουσίες των Μπενζεμά, Σακό, Βαλμπουενά και Ριμπερί.

Ο πρώτος είναι τιμωρημένος από την ομοσπονδία για την εμπλοκή του στον εκβιασμό του Βαλμπουενά για το sex tape του, ο άσος της Λιόν είχε προβλήματα τραυματισμών, όπως και ο Ριμπερί, ενώ ο Σακό πρόσφατα βρέθηκε θετικός σε έλεγχο ντόπινγκ.

Σνιντερλέν, Μπεν Αρφά, Λακαζέτ και Γκαμεϊρό είναι στους αναπληρωματικούς και όχι άδικα. Στους επιθετικούς υπάρχουν 2 στράικερ, οι Ζιρού και Ζινιάκ. Υπάρχουν και 4 εξτρεμ, οι Γκριεζμαν, Μαρσιάλ, Κομάν και Παγέτ.

Πιθανότερη 11άδα: Λορίς, Σανιά, Βαράν, Κοσιελνί, Εβρά, Καντέ, Ματουιντί, Πογκμπά, Γκριεζμάν, Μαρσιάλ, Ζιρού.

Αναλυτικά η 23άδα:

Τερματοφύλακες

Ουγκό Λορίς (Τότεναμ), Στιβ Μανταντά (Μαρσέιγ), Μπενουά Κοστίλ (Ρεν)

Αμυντικοί

Μπακαρί Σανιά (Μάντσεστερ Σίτι), Κριστόφ Ζαλέ (Λιόν), Λουκά Ντιν (Ρόμα), Πατρίς Εβρά (Γιουβέντους), Ραφαέλ Βαράν (Ρεάλ), Λοράν Κοσιελνί (Άρσεναλ), Ελιακίμ Μανγκαλά (Μάντσεστερ Σίτι), Ζερεμί Ματιέ (Μπαρτσελόνα)

Μέσοι

Λασανά Ντιαρά (Μαρσέιγ), Γιοάν Καμπάιγ (Κρίσταλ Πάλας), Εν'Γκολό Καντέ (Λέστερ), Μπλεζ Ματουιντί (Παρί Σεν-Ζερμέν), Πολ Πογκμπά (Γιουβέντους), Μουσά Σισοκό (Νιούκαστλ)

Επιθετικοί

Αντονί Μαρσιάλ (ManUtd), Αντρέ-Πιερ Ζινιάκ (Τίγκρες), Ντιμιτρί Παγέτ (Γουέστ Χαμ), Ολιβιέ Ζιρού (Άρσεναλ), Κίνγκσλεϊ Κομάν (Μπάγερν), Αντουάν Γκριεζμάν (Ατλέτικο)

ΟΙ 8 ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ

Αλφόνς Αρεολά (Βιγιαρεάλ), Σαμουέλ Ουμτιτί (Λιόν), Τζιμπρίλ Σιντιμπέ (Λιλ), Μοργκάν Σνιντερλέν (ManUtd), Αντριέν Ραμπιό (Παρί Σεν-Ζερμέν), Χατέμ Μπεν Αρφά (Νις), Αλεξάντρ Λακαζέτ (Λιόν), Κεβίν Γκαμεϊρό (Σεβίλλη)

TAGS EURO EURO 2016
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ