STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η 26η αγωνιστική

Η 26η αγωνιστική
ΚΑΠΕΤΑΝΟΣ

Έλειπε ο καλός καπετάνιος από τον Παναθηναϊκό που έχασε πάλι στο ΟΑΚΑ.Μουνιόθ:''Ούτε κι εγώ ξέρω τι γίνεται''

Μεγάλη νίκη για τον Ηρακλή που πήρε αυτό που ήθελε κόντρα στη Λάρισα με γκολ του Σίσιτς και ελπίδες για παραμονή στην μεγάλη κατηγορία.
Σάββατο, 17 Μαρτίου 2007


td> Αιγάλεω-ΟΦΗ 1-2

Διαιτητής: Η. Τσικίνης (Μεσσηνίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Αιγάλεω

Σε πολύ δύσκολη θέση όσον αφορά την παραμονή στη Super League, βρίσκεται πλέον το Αιγάλεω. Στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής, γνώρισε εντός έδρας ήττα (2-1) από τον ΟΦΗ και παραμένει στη 14η θέση της βαθμολογίας.

Το πρόγραμμα στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν μόνο αισιοδοξία δεν μπορεί να δημιουργήσει στους γηπεδούχους. Από την άλλη πλευρά, η ομάδα του Ράινερ Μάουρερ "έβγαλε τα σπασμένα" της εντός έδρας ήττας από την Κέρκυρα και μπήκε ξανά δυνατά στη διεκδίκηση μιας θέσης που οδηγεί στο Κύπελλο UEFA.

Τα γκολ για τους φιλοξενούμενους πέτυχαν οι Ρουμπάκης (15') και Νουαφόρ (87'), ενώ για τους γηπεδούχους είχε ισοφαρίσει ο Παπουτσής (37') με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
td> Ιωνικός-ΠΑΟΚ 0-2

Διαιτητής: Μ. Γερμανάκος (Αθηνών)
Γήπεδο: Νεάπολης

Ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμα ένα βήμα για την κατάκτηση της 4ης θέσης της βαθμολογίας νικώντας με 2-0 τον Ιωνικό και σκόρερ τον Μίετσελ.

Έκανε τα εύκολα δύσκολα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος τελικώς επικράτησε 2-0 μέσα στην Νίκαια με σκόρερ τον Μίετσελ.

Κυριακή, 18 Μαρτίου 2007


td> Σκόντα Ξάνθη-Πανιώνιος 1-1

Διαιτητής: Θ. Φωτιάδης (Θεσ/κης)
Γήπεδο: Σκόντα Ξάνθη ΑΚ Πηγαδιών

Άτυχη η Ξάνθη που είχε τρία δοκάρια (!), με τους Ακρίτες παρά ταύτα να διατηρούν το αήττητο της έδρας τους μετά το 1-1 με τον Πανιώνιο, ο οποίος διατηρήθηκε σε "ευρωπαϊκή" θέση.

Από ένα ημίχρονο μοιράστηκαν οι δύο ομάδες, με την Ξάνθη πάντως να στέκεται άτυχη, καθώς είχε τρία δοκάρια στον αγώνα. Οι γηπεδούχοι βρέθηκαν μπροστά στο σκορ με τέρμα του Μπάρκογλου (24') , ο οποίος ήταν μόνιμη απειλή για την εστία του Κένινγκ.

Στοι δεύτερο μέρος, οι ποδοσφαιριστές του Έβαλντ Λίνεν, είχαν την υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημα, ένα ακυρωθέν γκολ, αλλά και ένα του Γουνδουλάκη (ο οποίος είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 7 τέρματα) το οποίο και χάρισε τον πολύ σημαντικό βαθμό που κρατάει την ομάδα του σε θέση... Ευρώπης.

td> Εργοτέλης-Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

Διαιτητής: Ρ. Κοντογιαννίδης (Ξάνθης)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Νίκη παραμονής πέτυχε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς στο Παγκρήτιο Στάδιο. Με γκολ του Αλμπάν Μπούσι στο 40ο λεπτό, οι Θεσσαλονικείς επικράτησαν του Εργοτέλη με 1-0, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Super League και έφτασε τους 31 βαθμούς, τέσσερις περισσότερους από το Αιγάλεω, που βρίσκεται στην 14η θέση.

td> Ηρακλής-Λάρισα 1-0

Διαιτητής: Β. Παμπορίδης (Κιλκίς)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Τα κουρέλια τραγουδούν ακόμα....Ο Ηρακλής απέδειξε ότι είναι πολύ σκληρός για να πεθάνει και με "χρυσό" σκόρερ τον πρώην παίκτη της Λάρισας, Μίρνες Σίσιτς στο 74΄ επικράτησε με 1-0 της ΑΕΛ στο "Καυτατζόγλειο" αποκτώντας ελπίδες για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μάλιστα μετά το αποτέλεσμα αυτό η ομάδα του Γιώργου Δώνη που γνώρισε την τρίτη συνεχόμενη της ήττα και εξακολουθεί να καρδιοχτυπά αναφορικά με την παραμονή της στην κατηγορία.

td> Κέρκυρα-ΑΕΚ 0-1

Διαιτητής: Χ. Ζωγράφος (Αθηνων)
Γήπεδο: Εθνικό Κέρκυρας

Η ΑΕΚ για άλλη μια αγωνιστική πήρε αυτό που ήθελε χωρίς να εντυπωσιάσει, κερδίζοντας αυτή τη φορά την Κέρκυρα με 0-1 χάρη στο γκολ του Καπετάνου από το 50ό δευτερόλεπτο του πρώτου ημιχρόνου. Τέσσερις στροφές πριν το τέλος βλέπει το "σεντόνι" πιο κοντά.

Η "Ένωση" καθ' όλη τη διάρκεια του αγώνα δεν είχε πρωταγωνιστικό ρόλο, αλλά η άμυνα της κατάφερνε σχετικά εύκολα να κρατάει μακριά από τον Σορεντίνο τους επιθετικούς της Κέρκυρας και ουσιαστικά δεν κινδύνεψε ποτέ σοβαρά.

Ο ρυθμός ήταν στα επίπεδα της και μάλιστα θα μπορούσε να είχε καθαρίσει νωρίτερα το παιχνίδι, αν η μπάλα δεν έπαιζε τα παιχνίδια της στον σκόρερ του μοναδικού τέρματος. Στο 58' κι ενώ μετά από άτσαλο πλασέ του Καπετάνου η μπάλα είχε πορεία προς τα δίχτυα, τα ανάποδα φάλτσα της άλλαξαν κατεύθυνση εκατοστά πριν περάσει τη γραμμή.

td> Παναθηναϊκός-Ατρόμητος Αθηνών 1-2

Διαιτητής: Κ. Βασσάρας (Θεσ/κης)
Γήπεδο: ΟΑΚΑ

Αντίο Τσάμπιονς Λιγκ… Μετά τον Εργοτέλη και τους Κρητικούς ήρθε η σειρά του Ατρόμητου και των Περιστεριωτών να αλώσουν το ΟΑΚΑ. Η ομάδα του Ντράγκαν Κοκότοβιτς επικράτησε του «φαντάσματος» του Παναθηναϊκού με 2-1 και ουσιαστικά εκτός από εξασφάλιση της παραμονής του, ξεκαθάρισε και την υπόθεση Τσάμπιονς Λιγκ.

Η νέα εντός έδρας απώλεια με 2-1 για τους «πράσινους» εκτός από τις αποδοκιμασίες των λιγοστών οπαδών που ήρθαν στο γήπεδο, ουσιαστικά έδωσε τέλος στην υπόθεση της 2ης θέσης αφού ο Παναθηναϊκός έμεινε τέσσερις ολόκληρους βαθμούς πίσω από την ΑΕΚ.

Κουτσοσπύρος (32’) και Ολιβέιρα (65’) τα γκολ των φιλοξενούμενων ενώ στο 70’ ο Παπαδόπουλος απλά μείωσε (σημειώνοντας γκολ για τους γηπεδούχους μετά τις 25 Φεβρουαρίου εντός έδρας) σε μια συνεχόμενη απογοητευτική εμφάνιση των παικτών του Βίκτορ Μουνιόθ.

td> Ολυμπιακός-Αρης 0-0

Διαιτητής: Λ. Πολατιάν (Πέλλας)
Γήπεδο: Καραϊσκάκη

Με κορυφαίο τον Χαλκιά, ο Άρης πήρε υπερπολύτιμο, για την έξοδό του στο επόμενο Κύπελλο UEFA, βαθμό μέσα στο "Γ.Καραϊσκάκης".

Ο Άρης ήταν καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο και θα μπορούσε να πετύχει ένα τέρμα, όμως Ζούλιο Σέζαρ και Ανατολάκης, ήταν όσο σοβαροί έπρεπε για να τον αποτρέψουν. Στο δεύτερο μέρος και όταν ο Ριβάλντο αποφάσισε να δείξει μέρος της κλάσης του, ο Κώστας Χαλκιάς κατέβασε... τα ρολά και χάρισε στην ομάδα του υπερπολύτιμο βαθμό, στην μάχη που δίνει για την έξοδό του στο Κύπελλο UEFA της επόμενης περίοδου.




























































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ