STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η 9η αγωνιστική

Η 9η αγωνιστική
μπλανκο κορδονούρης

Ο Σισέ χτύπησε νωρίς με 2 γκολ, ο Πανιώνιος έμεινε με 10 αλλά ο ΠΑΟ νίκησε μόνο με 2-1 και στο τέλος σφυρίχτηκε. 2-2 ΑΕΚ-Εργοτέλης, με επίθεση στο πούλμαν της Ένωσης (videos)

Αποδοκιμασίες και στην Κρήτη αφού η ΑΕΚ για άλλον έναν αγώνα δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη, μένοντας στο 2-2 με τον Εργοτέλη. Επίθεση δέχθηκε το "κιτρινόμαυρο" πούλμαν, ενώ οι Κρητικοί διαμαρτύρονται για το πέναλτι του Σκόκο στο 82' που χάρισε την ισοπαλία στους φιλοξενούμενους.
Νωρίτερα, η Καβάλα νίκησε εύκολα με 3-0 τον Πανθρακικό, ενώ ο Ηρακλής με γκολ του Ιάκομπ στο 88' επικράτησε με ένα 1-0 του Αστέρα Τρίπολης. Στο 1-1 έμειναν στα Γιάννινα ο ΠΑΣ με το Λεβαδειακό.

Την Κυριακή, ο Παναθηναϊκός στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής περιμένει τον "ανεβασμένο" από το σερί νικών Πανιώνιο.

Το Σάββατο, ο Ολυμπιακός πέρασε με 1-0 από το Περιστέρι επί του Ατρομήτου, ο ΠΑΟΚ με γκολ του Ίβιτς στις καθυστερήσεις έκαμψε την αντίσταση της Ξάνθης, ενώ ΑΕΛ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι (2-2) στο "Αλκαζάρ".

Η 9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2009

Λάρισα-Αρης 2-2

ΑΕΛ-Άρης 2-2

Διαιτητής: Ηλίας Σπάθας (Περαιά)
Γήπεδο: Εθνικό Αλκαζάρ

Μετά από ένα σούπερ πρώτο ημίχρονο με τέσσερα γκολ και μία κόκκινη κάρτα αλλά και μία σχεδόν αδιάφορη από πλευράς θεάματος επανάληψη, ΑΕΛ και Άρης αναδείχθηκαν ισόπαλοι στο "Αλκαζάρ" με 2-2 στην αναμέτρηση για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Η ΑΕΛ ξεκίνησε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και αιφνιδίασε τον Άρη καθώς μόλις στο 8ο λεπτό ο Σίμιτς με αριστοτεχνική εκτέλεση φάουλ έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Ωστόσο η εξέλιξη του αγώνα ήταν άκρως συναρπαστική με τον Άρη να ισοφαρίζει στο 25' με τον Αμπρέου, τους γηπεδούχους να ξαναπαίρνουν μετά από δύο λεπτά το προβάδισμα με τέρμα του Τουάμα και τους Θεσσαλονικείς στο 33' να ξαναφέρνουν το παιχνίδι στα ίσα με τον Κόκε.

2-2 το αποτέλεσμα του ημιχρόνου ωστόσο οι ισορροπίες άλλαξαν λίγο πριν την ανάπαυλα, καθώς ο Σπάθας ύστερα από μία διεκδίκηση της μπάλας έκρινε ότι ο Ντε Νίγκρις χτύπησε εσκεμμένα τον Φερνάντες αποβάλλοντάς τον από τον αγωνιστικό χώρο με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στην επανάληψη το παιχνίδι δεν επεφύλασσε σπουδαίες συγκινήσεις με την ΑΕΛ παρά το αριθμητικό μειονέκτημα να μην απειλείται σοβαρά και να κρατά το την ισοπαλία (2-2) μέχρι τη λήξη του αγώνα.

ΠΑΟΚ-Σκόντα Ξάνθη 1-0

ΠΑΟΚ-Skoda Ξάνθη 1-0

Διαιτητής: Γιώργος Δαλούκας (Θεσσαλίας)
Γήπεδο: Τούμπας

Ένα γκολ του Βλάνταν Ίβιτς στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων χάρισε τη νίκη και τους τρεις βαθμούς στον ΠΑΟΚ, που δυσκολεύτηκε απέναντι στην κλειστή άμυνα της Ξάνθης, η οποία αν ήταν πιο προσεκτική στην τελική προσπάθεια θα μπορούσε να φύγει με το "διπλό" από την Τούμπα.

Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε να προσφέρει κάτι σε όσους βρέθηκαν στο γήπεδο, καθώς δεν δημιουργήθηκαν αξιόλογες ευκαιρίες από τις δύο ομάδες. Όλη η ουσία του αγώνα ήταν στο τελευταίο μισάωρο, όταν έγιναν καλές φάσεις και στις δύο εστίες, αλλά οι επιθετικοί, τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και της Ξάνθης, ήταν αναποτελεσματικοί.

Τελικά μία ωραία σέντρα του Λίνο από αριστερά και μία καρφωτή κεφαλιά του Ίβιτς, που... τρύπησε την άμυνα των "ακριτών" ήταν αρκετή για να δώσει τη νίκη στο "δικέφαλο", που βρίσκεται πλέον στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός 0-1

Ατρόμητος Αθηνών-Ολυμπιακός 0-1

Διαιτητής: Βασίλης Παμπορίδης (Κιλκίς)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Τι κι αν έπαιζε δίχως 9 βασικούς παίκτες, τι κι αν προερχόταν από τον απρόσμενο αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Πανσερραϊκό, ο Ολυμπιακός με ηγέτη τον Γκαλέτι, αλλά και με το νέο αίμα να αριστεύει, έδειξε πως έχει την ψυχή του πρωταθλητή και με γκολ του Όσκαρ στο 80' πήρε τη νίκη στο Περιστέρι και σκαρφάλωσε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας.

Κυριακή, 1 Νοεμβρίου 2009

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 1-0

Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθήνα)
Γήπεδο: Καυτανζόγλειο

Στο ντεμπούτο του Σάββα Κωφίδη στον πάγκο του Ηρακλή, ο Γηραιός πέτυχε μια σημαντική νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης με 1-0.

Χρυσός σκόρερ για τους γηπεδούχος ο Ιάκομπ, που με δυνατή κεφαλιά στο 88' μετά από σέντρα του Γιάντση χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Νέα Καβάλα-Πανθρακικός 3-0

Νέα Καβάλα-Πανθρακικός 3-0

Διαιτητής: Θανάσης Γιάχος (Χίος)
Γήπεδο: Εθνικό "Ανθή Καραγιάννη"

Ένα εκρηκτικό δεύτερο ημίχρονο ήταν αρκετό για την Καβάλα για να επικρατήσει με 3-0 του Πανθρακικού στο "Ανθή Καραγιάννη".

Οι "αργοναύτες", με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος, έφτασαν εύκολα στη νίκη, κόντρα σε έναν... άχρωμο Πανθρακικό, που με τέτοιες εμφανίσεις δεν πρόκειται να γλιτώσει τον υποβιβασμό.

Την αρχή στο σκοράρισμα για τους γηπεδούχους έκανε ο Στέφανος Σιόντης με μακρινό πλασέ στο 48', ο Ιωάννου στο 70' με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του, ενώ στο 84ο λεπτό ο Ονουάτσι με πλασέ διαμόρφωσε το τελικό 3-0.

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 1-1

ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 1-1

Διαιτητής: Αναστάσιος Κάκος (Κέρκυρας)
Γήπεδο: Εθνικό "Οι Ζωσιμάδες"

Ισόπαλη 1-1 έληξε η αναμέτρηση στους "Ζωσιμάδες" μεταξύ ΠΑΣ Γιάννινα και Λεβαδειακού για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Ο Ανδράλας στο 29' άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους με τον Μπάρκογλου στο 32' να ισοφαρίζει στο τελικό 1-1.

Στην επανάληψη ο ΠΑΣ είχε την υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο ωστόσο δεν κατάφερε σε καμία περίπτωση... να μεταφράσει τις ευκαρίες που είχε σε κάποιο τέρμα με αποτέλεσμα να μην υπάρξει αλλαγή στο σκορ και το παιχνίδι να λήξει ισόπαλο 1-1.

Εργοτέλης-ΑΕΚ 2-2

Εργοτέλης-ΑΕΚ 2-2

Διαιτητής: Δημήτρης Καλόπουλος (Θεσ/κης)
Γήπεδο: Παγκρήτιο

Για άλλο ένα παιχνίδι η ΑΕΚ προβλημάτισε, δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη όμως το 2-2 με τον Εργοτέλη στην Κρήτη της δίνει βαθμολογική ανάσα αφού εξακολουθεί να είναι στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Με αμφισβητούμενο πέναλτι η ισοφάριση του Μπλάνκο στο 83ο λεπτό.

Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς προηγήθηκαν, όμως ήταν ανίκανοι να το κρατήσουν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ χάρις στα γκολ του MVP Λεάλ.

Ο Ουρουγουανός έχει αποδειχθεί εξαιρετική μεταγραφή αφού και βαθμό έδωσε για άλλη μια αναμέτρηση στην ομάδα του με τα τέρματα που πέτυχε αλλά και εντυπωσιάζει αφού τα περισσότερα είναι σπάνιας ομορφιάς.

Οι Κρητικοί πάντως που θα μπορούσαν να πάρουν ακόμη και τη νίκη όμως ο διαιτητής της αναμέτρησης, Καλόπουλος, καταλόγισε πέναλτι στο 83' σε μια φάση όπου ο Σκόκο έπεσε γιατί πάτησε την μπάλα.

Μετά το τέλος του αγώνα ακούστηκαν αποδοκιμασίες προς τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία της Ένωσης και όχι άδικα... Δεν μπορείς να λέγεσαι ΑΕΚ και να κυνηγάς έναν βαθμό κόντρα στον Εργοτέλη, έστω κι αν οι Κρητικοί είναι πιο ψηλά στην βαθμολογία! Σίγουρα δεν είναι επιτυχία για μια τέτοια ομάδα, ιδιαίτερα δε όταν μετά από 9 αγωνιστικές μετρά μόλις 12 βαθμούς και απέχει 13 από την κορυφή.

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1

Διαιτητής: Κώστας Παπασταμάτης (Αθήνα)
Γήπεδο: Ολυμπιακό Στάδιο

Σε αντίθεση με άλλα παιχνίδια, ο Παναθηναϊκός κάνοντας ένα καλό πρώτο ημίχρονο πήρε μια αγχωτική νίκη με 2-1 κόντρα στον "ψυχωμένο" Πανιώνιο. Με δύο γκολ του MVP, Σισέ στο 9' (πεν.) και 11' οι "πράσινοι" παρέμειναν στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι "κυανέρυθροι" αν και με δέκα από την αποβολή του Ομο στο πέναλτι, μείωσαν με τον Ριέρα στο 53', είχαν δοκάρι (42' Μπάλαμπαν) αλλά δεν ευτύχησαν να ισοφαρίσουν. Πρωτάθλημα και Κύπελλο ζήτησε ο κόσμος που στήριξε τον Τεν Κάτε.

Videos με τα γκολ της αγωνιστικής

Παναθηναϊκός-Πανιώνιος 2-1



Εργοτέλης-ΑΕΚ 2-2



Ατρόμητος-Ολυμπιακός 0-1



Τα επεισόδια στην ανάπαυλα του ημιχρόνου στο Περιστέρι



ΑΕΛ-Άρης 2-2v



ΠΑΟΚ-Ξάνθη 1-0



ΠΑΣ Γιάννινα-Λεβαδειακός 1-1



Ηρακλής-Αστέρας Τρίπολης 1-0



Καβάλα-Πανθρακικός 3-0

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (10η)


Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2009

Αρης-Καβάλα 16:45
Πανθρακικός-ΠΑΟΚ 19:00
Ολυμπιακός-Ηρακλής 19:00

Κυριακή, 8 Νοεμβρίου 2009
Σκόντα Ξάνθη-Πανιώνιος 14:30
Αστέρας Τρίπολης-Γιάννινα 14:30
Ατρόμητος Αθηνών-Εργοτέλης 14:30
Λεβαδειακός-Παναθηναϊκός 19:00

Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2009
ΑΕΚ-Λάρισα 16:45
























































































































































TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ