ΑΕΚ

Η ΑΕΚ διαψεύδει τα τουρκικά δημοσιεύματα για τον Αμπουμπακάρ

Cameroon's Vincent Aboubakar celebrates after scoring his side's second goal during the World Cup group G soccer match between Cameroon and Serbia, at the Al Janoub Stadium in Al Wakrah, Qatar, Monday, Nov. 28, 2022. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Βενσάν Αμπουμπακάρ @ 2022 FRANK AUGSTEIN / AP IMAGES

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε πως δεν ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Βενσάν Αμπουμπακάρ, για τον οποίο έγραψαν τουρκικά δημοσιεύματα.

Το βράδυ της Τρίτης (27/8) τουρκικά δημοσιεύματα συνέδεσαν την ΑΕΚ με τον Βενσάν Αμπουμπάρ. Συγκεκριμένα, ανέφεραν πως η Ένωση ετοιμάζεται να κάνει πρόταση στην Μπεσίκτας για την απόκτηση του πολύπειρου φορ.

Ωστόσο, όπως τονίζουν από την ΑΕΚ, η Ένωση δεν ενδιαφέρεται για την συγκεκριμένη περίπτωση κεντρικού επιθετικού και διαψεύδει τους Τούρκους.

Ο πολύπειρος φορ είναι από τους κορυφαίους σκόρερ στην ιστορία της εθνικής Καμερούν, έχοντας 39 γκολ σε 102 συμμετοχές (βρίσκεται πίσω μόνο από τους θρυλικούς Ετό και Μιλά). Και σε συλλογικό επίπεδο, έχει ασφαλώς να επιδείξει εντυπωσιακά νούμερα με 58 γκολ στην Πόρτο και 60 στην Μπεσίκτας. Έχει επίσης φορέσει τις φανέλες των Βαλενσιέν, Λοριάν και Αλ Νασρ.

Πέρυσι αγωνίστηκε με την Μπεσίκτας σε 34 αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις, μετρώντας 12 γκολ.

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ