ΑΡΗΣ

Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Οντουμπάτζο και ο Άρης ζητά ως αντάλλαγμα τους Φερνάντες και Ζίνι

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο στο Πανσερραϊκός - Άρης
Ο Μόουζες Οντουμπάτζο στο Πανσερραϊκός - Άρης EUROKINISSI SPORTS

Η ΑΕΚ φαίνεται πως ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Μόουζες Οντουμπάτζο από τον Άρη, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει βάλει στο μάτι τους Πάολο Φερνάντες και Ζίνι, ως ανταλλάγματα από την Ένωση.

Ο Μόουζες Οντουμπάτζο είναι από τους παίκτες που φαίνεται ότι ενδιαφέρουν την ΑΕΚ και τον Ματίας Αλμέιδα, ο οποίος θεωρεί ότι με τον Άγγλο άσο και τον Λάζαρο Ρότα θα έχει ένα εξαιρετικό δίδυμο στη θέση του δεξιού μπακ.

Δεν αποκλείεται λοιπόν, τις επόμενες μέρες να υπάρξουν εξελίξεις και σε αυτή τη μεταγραφική περίπτωση για την ΑΕΚ, δεδομένου ότι ο Δικέφαλος έχει φουλάρει τις μηχανές.

Από την πλευρά του, ο Άρης φαίνεται πως δεν είναι αρνητικός στην παραχώρηση του Άγγλου δεξιού μπακ, δεδομένου ότι το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι του 2025. Ωστόσο, για να ικανοποιηθούν οι Θεσσαλονικείς και να δώσουν το "οκ" για να κατηφορίσει ο Οντουμπάτζο στην Αθήνα, αναμένεται να ζητήσουν ως αντάλλαγμα τους Πάολο Φερνάντες και Ζίνι.

Δύο παίκτες, που η Ένωση δεν αποκλείεται να συζητήσει τον δανεισμό τους με οψιόν αγοράς, δεδομένου ότι αμφότεροι δεν βρίσκονται στις πρώτες επιλογές του Αλμέιδα και δύσκολα θα βρουν ζωτικό χώρο στο φετινό ρόστερ των κιτρινόμαυρων.

TAGS ΑΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ