ΑΕΚ

Η ΑΕΚ ξεκινάει το "Meet and Greet the legends" με τον Χρήστο Κωστή στην OPAP Arena πριν τον Βόλο

Η ΑΕΚ ξεκινάει το "Meet and Greet the legends" με τον Χρήστο Κωστή στην OPAP Arena πριν τον Βόλο
Ο Χρήστος Κωστής ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες των φίλων της ΑΕΚ. Η φωτογραφία είναι από βράβευσή του από την κιτρινόμαυρη ΠΑΕ. INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στους φιλάθλους της να γνωρίσουν παίκτες που φόρεσαν την κιτρινόμαυρη φανέλα στο παρελθόν, να φωτογραφηθούν και να βγάλουν αυτόγραφα μαζί τους. Η αρχή θα γίνει με τον Χρήστο Κωστή.

Ο Χρήστος Κωστής θα δώσει το παρών στην OPAP Arena για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Βόλο τη Δευτέρα (16/09) και νωρίτερα οι φίλοι της Ένωσης θα μπορούν να τον δουν από κοντά στο AEK Store και να μπορέσουν να μιλήσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του. Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός θα βρίσκεται εκεί από τις 17:30, ήτοι δυόμση ώρες πριν την έναρξη του αγώνα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: "Η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας μας, να γνωρίσουν από κοντά τους Legends της ιστορίας της Ένωσης. Το «Meet and Greet the Legends», ξεκινάει την Δευτέρα 16/9 με τον Χρήστο Κωστή να βρίσκεται στο AEK Store στην OPAP Arena, για να μιλήσει μαζί σας, να φωτογραφηθεί και να υπογράψει αυτόγραφα. Ο παλαίμαχος διεθνής επιθετικός της ΑΕΚ, θα βρίσκεται εκεί από τις 17.30. Σας περιμένουμε!".

TAGS ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ