ΑΡΗΣ

Η αφιέρωση των σκόρερ

Η αφιέρωση των σκόρερ
Αγκάνθο

Οι δύο σκόρερ του Άρη στην χθεσινή (5/11) ανατροπή επί της Βέροιας στο "Κλεάνθης Βικελίδης" Νταβίντ Αγκάνθο και ο Γιάννης Γκέσιος φρόντισαν να αφιερώσουν τα γκολ τους μέσα από τους πανηγυρισμούς τους.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο και ο Γιάννης Γκέσιος υπέγραψαν την ανατροπή του Άρη επί της Βέροιας χθες στο "Κλεάνθης Βικελίδης" και φρόντισαν να αφιερώσουν τα γκολ τους μέσα από τους πανηγυρισμούς τους.

Ο Ισπανός επιθετικός και πρώτος σκόρερ του Άρη στο πρωτάθλημα της Super League με 5 γκολ αφιέρωσε το γκολ του στην αγαπημένη του Ντέμπορα και ο 24χρονος επιθετικός στον συμπαίκτη και κολλητό του Σάκη Κανούλα.

Ο Αγκάνθο είχε αφιέρωσε το πρώτο του γκολ με τον Άρη, στο ντεμπούτο του με την ΑΕΚ το είχε αφιερώσει στην μητέρα του και το γούρι του, την αγαπημένη του αδελφή. Κι όσο για το χθεσινό του όπου ισοφάρισε όπως και στο ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ τη φορά αυτή την Βέροια στην σύντροφο της ζωής του, Ντέμπορα, σχηματίζοντας με το χέρι του το γράμμα D και δείχνοντάς την στην θύρα των επισήμων.

Από την πλευρά του ο Γκέσιος μετά το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη την φίλησε δείχνοντας το σήμα της ομάδας μετά την παρεξήγηση που έγινε με την λήξη του προηγούμενου αγώνα με τον Ολυμπιακό όπου είχε ανταλλάξει φανέλα με αντίπαλό του και ακολούθως είχε ζητήσει συγνώμη.

Ακολούθως το πανηγύρισε με τον συμπαίκτη και κολλητό του, Σάκη Κανούλα, που είναι αχώριστοι από την παρουσία τους στην Αναγέννηση Επανομής το εξάμηνο του Ιανουαρίου – Μαΐου του 2011.

Ο Κανούλας είχε προτρέψει τον Γκέσιο στην αλλαγή του στο 26΄ να πετύχει το πρώτο του γκολ με την φανέλα του Άρη λέγοντάς του: "Ήρθε η ώρα να το κάνεις. Ετοιμάσου", και δικαιώθηκε για να του πει ο Γκέσιος στον πανηγυρισμό του: "Σε σένα κολλητέ μου".

Εν τω μεταξύ και όσον αφορά το Σαββατιάτικο παιχνίδι του Άρη (10/11, 19:30) το σύνολο του Νίκου Πασιαλή θα παρουσιαστεί χωρίς τους τιμωρημένους Αγκάνθο (για να εκτίσει την μία αγωνιστική από τις τέσσερις κίτρινες κάρτες που συμπλήρωσε) και Καζναφέρη (αποβλήθηκε χθες με την Βέροια).

Παράλληλα στην διάρκεια των ημερών που θα ακολουθήσουνε θα ξεκαθαρίσει το πώς έχουνε οι τραυματισμοί των Ρούμπεν Πουλίδο και Μανώλη Παπαστεριανού, σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις αμφότεροι υπέστησαν θλάση.

Αντίθετα, σε θέση μάχης βρίσκεται ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος αλλά και ο Νίκος Ψυχογιός που εξέτισε την μία αγωνιστική της τιμωρίας του από την αποβολή του στο παιχνίδι της προηγούμενης αγωνιστικής στο "Κλεάνθης Βικελίδης" με τον Ολυμπιακό.

TAGS ΑΡΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ