PREMIER LEAGUE

Η αγάπη του Ντε Τζέρμπι για το ποδόσφαιρο μέσα από ένα μοναδικό ηχητικό

Η αγάπη του Ντε Τζέρμπι για το ποδόσφαιρο μέσα από ένα μοναδικό ηχητικό
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι στον πάγκο της Μπράιτον στη διάρκεια του ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι για τον θεσμό της Premier League @2023 AP IMAGES/RUI VIEIRA

Την ανόθευτη αγάπη του για το ποδόσφαιρο και το πως τον παρακινεί και του δίνει δύναμη να διεκδικήσει περισσότερα καλά αποτελέσματα για τους φιλάθλους της Μπράιτον, εξέφρασε μέσα από ένα εκπληκτικό ηχητικό μήνυμα που έστειλε σε φίλο του ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι.

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι αποτελεί τον προπονητή που θα πρωταγωνιστήσει στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο τα επόμενα χρόνια, ενώ ο Πεπ Γκουαρδιόλα στο πρόσφατο ματς μεταξύ της Μάντσεστερ Σίτι και της Μπράιτον τον έχρισε διάδοχό του στον πάγκο των "Πολιτών".

Ο Ιταλός μέσω του στυλ παιχνιδιού υψηλής έντασης και ενέργειας που έφερε στην Μπράιτον όταν ανέλαβε την αγγλική ομάδα τον Σεπτέμβριο του 2023, οδήγησε τους "Γλάρους" για πρώτη φορά στην ιστορία τους σε ευρωπαϊκή διοργάνωση, μέσω της κατάκτησης της 6ης θέσης στην Premier League.

Το ίδιο επιτυχημένο είναι και το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής περιόδου (2023/2024), με την ομάδα του να βρίσκεται στην 7η θέση του κορυφαίου πρωταθλήματος του κόσμου και στην 3η του Europa League, ούσα ισόβαθμη με την ΑΕΚ, διεκδικώντας με αξιώσεις τη συνέχεια του ευρωπαϊκού ονείρου και μετά τον Δεκέμβριο.

Η ανόθευτη αγάπη του Ιταλού για το ποδόσφαιρο, με τον ίδιο να δηλώνει πολλάκις στο παρελθόν υπηρέτης του "Βασιλιά των Σπορ", και η αύρα που έχει φέρει η παρουσία του στην πόλη του Μπράιτον, αποτυπώνονται μέσα από ένα μοναδικό μήνυμα που έστειλε στον πρώην παίκτη των Ίντερ, Φιορεντίνα και Μπρέσια και κοντινό του φίλο, Ντανιέλε Αντάνι, με τον "Λέλε", όπως είναι ευρέως γνωστός ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, να το δημοσιεύει στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram.

Το μήνυμα χρονολογείται πριν τη νικηφόρα αναμέτρηση της Μπράιτον με 2-0 κόντρα στον Άγιαξ και αποτελεί την απόλυτη ένδειξη του τι σημαίνει το ποδόσφαιρο για τον Ντε Τζέρμπι. "Γεια σου Λέλε, περπατάω στην πόλη, έχω καπέλο και γυαλιά ηλίου και φοράω παντελόνι τζόκινγκ. Κανείς δεν με αναγνωρίζει. Τα μικρά περιφερόμενα περίπτερα - μαγαζάκια κυκλοφορούν ήδη με τις μπλούζες και τα κασκόλ τους, παίρνουν τις θέσεις τους εν όψει του παιχνιδιού. Πόσο υπέροχο είναι αυτό. Σε κάνει να ανατριχιάζεις. Γαμώτο μου. Έχοντας αυτό στο μυαλό σου, πώς μπορείς να παίξεις άσχημα, να χάσεις ένα τάκλιν, να μην έχεις μια ντρίμπλα, να μην είσαι ανεβασμένος; Το ποδόσφαιρο, γαμώτο, είμαι 44 και ακόμα μου το κάνει αυτό".

TAGS PREMIER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ