CHAMPIONS LEAGUE

Η αγκαλιά της παρηγοριάς του Μουρίνιο στον Τέρζιτς: Όλα όσα του είπε

Η αγκαλιά της παρηγοριάς του Μουρίνιο στον Τέρζιτς
Η αγκαλιά της παρηγοριάς του Μουρίνιο στον Τέρζιτς

Ο Ζοζέ Μουρίνιο έσπευσε να αγκαλιάσει τον Έντιν Τέρζιτς για την ήττα της Ντόρτμουντ στον τελικό του Champions Legue, με τον Γερμανό τεχνικό να τον ευχαριστεί στη συνέντευξη Τύπου για όλα όσα του είπε, ελαφρύνοντας τη στεναχώρια του.

Μία από τις πιο όμορφες εικόνες που μας χάρισε ο τελικός του Champions League ήταν η χειρονομία του Ζοζέ Μουρίνιο, ο οποίος αγκάλιασε τον προπονητή της Νόρτμουντ, Έντιν Τέρζιτς, για την ήττα από τη Ρεάλ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός προσπάθησε να παρηγορήσει τον Τέρζιτς και αποκάλυψε όλα όσα του είπε:

"Έλεγε ότι είναι πολύ, πολύ δύσκολο, και του είπα ότι ο χρόνος δεν θα σε βοηθήσει, θα είναι πολύ δύσκολο για το υπόλοιπο της καριέρας σου και για την υπόλοιπη ζωή σου.

Αλλά πρέπει να είσαι πολύ περήφανος για τη δουλειά που έκανες γιατί τα πήγες καταπληκτικά. Σαν προπονητής δεν μπορούσες να κάνεις κάτι άλλο.

Ο προπονητής δεν μπορεί να σκοράρει ή να βάλει την μπάλα στα δίχτυα. Μπορεί να οργανώσει και να δώσει νοοτροπία και αυτοπεποίθηση και τα έκανες όλα αυτά".

Από τη μεριά του ο Γερμανός προπονητής θέλησε να ευχαριστήσει τον "Special One" για την κίνησή του, λέγοντας στη συνέντευξη Τύπου:

"Νομίζω ότι μου είπε κάτι γιατί ήταν σημαντικό για εκείνον να μου πει κάτι. Έτσι, δεν θα ξεχάσω αυτή τη στιγμή. Φάνηκε ξανά τι μεγάλος προπονητής και ειδικά τι σπουδαίος άνθρωπος είναι.

Τον γνωρίζω εδώ και λίγο καιρό και μόλις έδειξε ξανά τι άνθρωπος είναι".

TAGS CHAMPIONS LEAGUE ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΖΟΖΕ ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ