ΠΑΟΚ

Η αγωνία στο κατακόρυφο

Η αγωνία στο κατακόρυφο
bezirtz

Συναντήσεις με τον Υφυπουργό Οικονομικών και τον Υφυπουργό Πολιτισμού, είχε το διοικητικό επιτελείο του ΠΑΟΚ

Mετά το τέλος της συνάντησης με τον κ. Ορφανό που διήρκεσε περίπου τέσσερις ώρες και ολοκληρώθηκε κατά τις 17:00 ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Νίκος Βεζυρτζής, δήλωσε:
« Δεν μπορούμε να έχουμε ούτε μεγάλη αισιοδοξία ούτε απαισιοδοξία. Προχωράμε και είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι εμείς ότι κάνουμε το κάνουμε για το καλό του ΠΑΟΚ. Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ οφείλουμε να το γ νωρίζουμε και να μην το ξεχνάμε ότι είναι η ρύθμιση των χρεών προς το δημόσιο.

Η βασική μας αποστολή από την αρχή ήταν αν ήταν δυνατό να πετύχουμε αυτή την ρύθμιση των χρεών και επίσης αν είναι δυνατόν να φέρουμε στην ομάδα έναν μεγάλο επενδυτή που θα μπορέσει να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το αδιέξοδο

».

Για το τι μέλλει γενέσθαι με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ στο Κύπελλο UEFA της επόμενης χρονιάς, από την στιγμή που η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα εξασφαλίσει την έξοδό της μέσω του πρωταθλήματος της Super League, ο κ. Βεζυρτζής είπε:

« Οι προσπάθειές μας θα συνεχιστούν και στις επόμενες μία, δύο, τρεις, δέκα μέρες. Όσες τελικώς χρειαστούν και στο τέλος θα γίνει το ταμείο. Τι θα έχουμε κάνει σωστό και τι λάθος αν και γνωρίζουμε ότι τα περιθώρια είναι στενά. Δεν υπάρχουν επομένως ούτε πολλές ώρες, ούτε και μέρες».

Υπενθυμίζεται πως πριν από δέκα περίπου μέρες στα γραφεία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Βεζυρτζής σε συνάντηση που είχε με μερίδα των οργανωμένων φιλάθλων της ομάδας τους είχε πει μεταξύ των άλλων πως η νυν διοίκηση της ΠΑΕ έχει βρει την λύση που χρειάζεται.






TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ