ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ

Η Αλ Καλίτζ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη με επικό VIDEO και μάσκα από La Casa de Papel

Η Αλ Καλίτζ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη με επικό VIDEO και μάσκα από La Casa de Papel
PRINTSCREEN

Η Αλ Καλίτζ ανακοίνωσε την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη το βράδυ της Παρασκευής (30/8) με ένα ευφάνταστο VIDEO με παιδάκια να παίζουν με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ο οποίος φόρεσε τη γνωστή μάσκα από τη σειρά "La Casa de Papel".

Ο Κώστας Φορτούνης πέρασε τις καθιερωμένες ιατρικές εξετάσεις και υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την Αλ Καλίτζ το βράδυ της Πέμπτης (29/8), με την αραβική ομάδα να ανακοινώνει τη μεταγραφή του πρώην μεσοεπιθετικού του Ολυμπιακού μία ημέρα αργότερα.

Σε ένα ευφάνταστο VIDEO με νεαρούς - και όχι μόνο - φιλάθλους της Αλ Καλίτζ που μεταφέρουν το όνομα του Φορτούνη στα στενά της γειτονιάς τους και καταλήγουν στο χωμάτινο γήπεδο της περιοχής, το νέο μεταγραφικό απόκτημα των Αράβων εμφανίζεται με τη μάσκα της σειράς "La Casa de Papel" και το Νο.17 στη φανέλα για να παίξει μαζί τους "διπλό".

Δείτε το απολαυστικό VIDEO:

Υπενθυμίζεται ότι από τη γνωστή ισπανική σειρά είχαν εμπνευστεί και οι φίλοι του Ολυμπιακού, αναρτώντας σχετικό κορεό στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" πριν από την αναμέτρηση των ερυθρόλευκων με τη Μίλαν τον Δεκέμβριο του 2018 για τους ομίλους του UEFA Europa League.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ