ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Η Αλ Νασρ του Ρονάλντο απέλυσε τον προπονητή της: Φαβορί ο Πιόλι

AC Milan's manager Stefano Pioli looks out from the bench prior a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 5, 2024. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's manager Stefano Pioli looks out from the bench prior a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 5, 2024. (AP Photo/Luca Bruno) @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Αλ Νασρ του Κριστιάνο Ρονάλντο απέλυσε τον προπονητής της, Λουίς Κάστρο, με τον Στέφανο Πιόλι να είναι ο βασικός υποψήφιος για την αντικατάστασή του.

Η εκκίνηση της Αλ Νασρ στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας δεν ήταν η ιδανική. Συγκεκριμένα, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο, έπειτα από τρεις αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει πέντε πόντους και ήδη είναι στο -4 από Αλ Ιτιχάντ, Αλ Χιλάλ και Αλ Ετιφάκ.

Έτσι, η διοίκηση του συλλόγου αποφάσισε την απόλυση του Λουίς Κάστρο από τη θέση του προπονητή. Ο 63χρονος Πορτογάλος βρισκόταν στη Σαουδική Αραβία από τον Ιούλιο το 2023 και έκατσε στον πάγκο της Αλ Νασρ για 54 ματς. Τελευταίο του ματς το ισόπαλο 1-1 με την Σόρτα για το AFC Champions League.

Πλέον, η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή και στοχεύει ψηλά. Πρώτος της στόχος είναι ο Στέφανο Πιόλι, ο οποίος αποχώρησε από τη Μίλαν τον Μάιο. Σύμφωνα με τον Ρομάνο, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ