STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Η ανάλυση του Λανουά για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Η ανάλυση του Λανουά για το πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ
PRINT SCREEN

Ο Στεφάν Λανουά ανέλυσε μέσω video επίμαχες φάσεις της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League, με τον πρόεδρο της ΚΕΔ να αναφέρεται μεταξύ άλλων στο πέναλτι που ζήτησε η ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Δύο ημέρες μετά από την ολοκλήρωση της 8ης αγωνιστικής της Stoiximan Super League ακολούθησε η ανάλυση των επίμαχων φάσεων από τον Στεφάν Λανουά. Ο πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας συμπεριέλαβε και τη φάση που η ΑΕΚ διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι, στο μαρκάρισμα του Μπάμπα Ράχμαν πάνω στον Λιβάι Γκαρσία στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Στεφάν Λανουά:

Για το μαρκάρισμα του Μπάμπα στον Λιβάι Γκαρσία στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ: "Σε αυτήν την περίπτωση ο αμυνόμενος (Μπάμπα) προσπαθεί να κοντράρει την μπάλα για να σταματήσει την προσπάθεια για σουτ. Ο επιθετικός παίζει την μπάλα και μετά χτυπάει τον αμυνόμενο στη γάμπα. Απόφαση: κανένα πέναλτι".

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Αστέρας Τρίπολης AKTOR στο εκτός έδρας ματς με τη Λαμία: "Ο παίκτης αγγίζει την μπάλα στη μεγάλη περιοχή της ομάδας του, αλλά με το χέρι στο οποίο στηρίζει το σώμα του. Καμία επιπλέον κίνηση, δεν τεντώνει το χέρι του, φυσική κίνηση".

Για το πέναλτι που ζήτησε ο Άρης στο εντός έδρας ματς με την Athens Kallithea: "Σε αυτήν την περίπτωση ο διαιτητής καταλογίζει πέναλτι. Ο VAR αναλύει την επίθεση από το ξεκίνημά της και βλέπουμε ότι το νούμερο 27 του Άρη κερδίζει την μπάλα με το χέρι πριν το πέναλτι. Απόφαση: το πέναλτι πρέπει να ακυρωθεί. Ο VAR πρέπει να παρέμβει για να διορθώσει την απόφαση".

Σημειώνεται, ότι ο Παναθηναϊκός είχε υποστηρίξει πως θα στείλει στον Γάλλο αρχιδιαιτητή τρεις φάσεις από το παιχνίδι με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, για οφσάιντ που υπέδειξε ο βοηθός διαιτητή Τσολακίδης. Ο Λανουά αποφάσισε να μην συμπεριλάβει κάποια από αυτές τις φάσεις στο βίντεο με την ανάλυσή του για τους αγώνες της 8ης αγωνιστικής.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ASTERAS AKTOR ATHENS KALLITHEA ΛΑΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ