ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Η αναμονή για τα play offs και η ανανέωση του Στραματσόνι

Η αναμονή για τα play offs και η ανανέωση του Στραματσόνι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Διαβάστε για όσα ειπώθηκαν μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και των δημοσιογράφων για τα θέματα της επικαιρότητας, στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου.

Το καθιερωμένο "πηγαδάκι" μεταξύ του Γιάννη Αλαφούζου και των δημοσιογράφων, πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο "Παύλος Γιαννακόπουλος", μετά την παρουσίαση της νέας μορφής που θα έχει το "Απόστολος Νικολαΐδης", τη Δευτέρα (9/5).

Πέραν από την ανακαίνιση του γηπέδου της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ρωτήθηκε για τα θέματα της επικαιρότητας, όπως τη διαμάχη του Σταύρου Κοντονή με τον Γιώργο Γκιρτζίκη, τη φημολογούμενη ανανέωση του συμβολαίου του Αντρέα Στραματσόνι και τις επαφές με τον Ζιλμπέρτο Σίλβα.

* Αναφορικά με τη διεξαγωγή των play offs και την πιθανή αναβολή τους από την ΕΠΟ, ως αντίδραση στη ματαίωση του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Αλαφούζος τόνισε ότι αναμένει τις επίσημες ανακοινώσεις και μετά θα ληφθούν αποφάσεις. Στη διοίκηση προετοιμάζονται για όλα τα ενδεχόμενα, επιμένουν ότι δεν επιθυμούν τη μεταφορά της 2ης αγωνιστικής και όταν υπάρξει κάτι επίσημο, θα καθορίσουν τις ενέργειες τους.

* Όσον αφορά την υπογραφή νέου συμβολαίου με τον Αντρέα Στραματσόνι έως τον Ιούνιο του 2018, ο Αλαφούζος ήταν φειδωλός. "Υπάρχει εμπιστοσύνη στον προπονητή, αλλά δεν υπάρχει κάτι οριστικό. Άλλωστε, τα συμβόλαια μπορούν να σπάσουν. Εάν θέλει να φύγει, φεύγει, εάν θέλουμε να τον διώξουμε, τον αποζημιώνουμε και φεύγει" ήταν το σχόλιο του προέδρου της ΠΑΕ.

* Για την υπόθεση του Ζιλμπέρτο δεν έχει σημειωθεί νεότερη εξέλιξη, σύμφωνα με τον Αλαφούζο και στην ΠΑΕ αναμένουν την επιστροφή του από τη Βραζιλία.

* Για την αποπομπή του προπονητή τερματοφυλάκων, Βαγγέλη Λάππα, ο Αλαφούζος εξήγησε ότι αναζητείται καλύτερο στη συγκεκριμένη θέση, χωρίς να αποκλείσει τη μονιμοποίηση του Μάριο Γκαλίνοβιτς στο πόστο για την επόμενη σεζόν.

* Για την ανάληψη της ανακαίνισης του "Απόστολος Νικολαΐδης" από τη ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, όπως είχε αποκαλύψει το Sport24.gr, τόνισε ότι ακόμα δεν έχει υπογραφεί η σύμβαση.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ