ATHENS KALLITHEA

Η ανάρτηση του Γκώνια για την απομάκρυνσή του απ' την Καλλιθέα

Η ανάρτηση του Γκώνια για την απομάκρυνσή του απ' την Καλλιθέα
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάκης Γκώνιας, με ανάρτησή του στο facebook, αναφέρθηκε στην απομάκρυνσή του απ' την Καλλιθέα, ευχαριστώντας τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη συνεργασία.

Η αναμέτρηση της Καλλιθέας με τον Παναιτωλικό για το Κύπελλο Ελλάδας αποτέλεσε το "κύκνειο άσμα" του Τάκη Γκώνια στον πάγκο της πρώτης. Η συντριβή με 5-1 απ' την ομάδα του Αγρινίου είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός προπονητής να αποτελεί παρελθόν απ' την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Λίγες ημέρες μετά την απομάκρυνσή του, ο παλαίμαχος άσος του Ολυμπιακού, με ανάρτησή του στο facebook ευχαρίστησε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας για τη συνεργασία.

"Ύστερα από την "απομάκρυνσή" μου από την ομάδα της Καλλιθέας νιώθω την υποχρέωση να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου, δηλαδή τους ποδοσφαιριστές της ομάδας. Μιας ομάδας που χτίστηκε για να παίζει δημιουργικό και όμορφο ποδόσφαιρο, αντίθετα με το είδος του ποδοσφαίρου που επιλέγεται κατά κόρον.

Με τους ποδοσφαιριστές μου μοιραστήκαμε ανεπανάληπτα συναισθήματα δημιουργικότητας και ευθύνης, ώστε να αναδείξουμε ένα ξεχωριστό και "δύσκολο" παιγνίδι, που είναι πολύ όμορφο.Τους ευχαριστώ πολύ, όλους μαζί αλλά και κάθε ένα ξεχωριστά για την τιμή που μου κάνανε και μοιραστήκαμε ένα όνειρο. Από την καρδιά μου εύχομαι να έχουν υγεία και προσωπική ευτυχία και είθε να ανταμώσουμε και πάλι στο μέλλον.

Τάκης Γκώνιας".

Δείτε το ποστ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Τέλος ο Γκώνιας από την Καλλιθέα
TAGS ATHENS KALLITHEA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ